markus rühl"ün yaptığı gibi ben onu örnek almadım ama benim çalışma prensibim ona benziyor kiloyla birlikte kas yapabilirimi birden kilo almak yağlanmak gibi bir amacım yok amacım şu an ki poozizyonumu ikiye katlamak daha fazla irileşmek zaten iriyim ama yeterli gelmiyor amacım irileşmek şu anda çalışırsam sadece formumu korurum
daha fazla çalışırsam çokdaha define olurum belkide şu andan daha fazla zayıflayabilirim amacım irileşip defineleşmek ve formumu korumak
ah şöle bir 25 liloa falan alsaydım kimse tutamazdı zaten tutamıyorlarda
boyum göre kilom fena değil hatta biraz az bile sayılır marcus gibi olabilirim
tipim buna müsayit yada beklicem bazı arkadaşlara kilo aldıktan sonra çalışmak yaznlış geebilir ama buda beni tarzın define zayıfken define olmak neye yarar benim sadece kilo sorunum var 100 kg bulsam ahh o günleri bir görebilsem

arkadaşlar önerileriniz neler kilo almak için göbek çıksada farketmez bende hemen eritiyorum zaten omuzların genişliğinden fazla belli olmuıyor
burdan çıkarılan sonuç marcuk gibi olmak kilo almak nasıl kilo alabilirim

bazen yağlı adamları görüyorum keşkebende böle yağlı olsamda sabahtan akşama kadar çalışsam define vücudumun neresini daha şekle sokayım kilo almadıktan sonra yardım arakadaşlar kilo almam için