arkadaşlar malum bu sene sınav var bende sınava girdim astsubaylık vede polsilik istiryorum vede kazanırım gibi geliyor.ama sorun şu yaklaşık 7ay önce babamında desteği ile bir spor salonuna yazıldım.hergün gelip gidiyordum filan.sonra bende bi tutku olmaya başladı.salonlarda vardır böyle daha yeni başlayan resimlere filan bakıp "ben bu kadar olmak istemiyorum ya"diyenlerdendim.sonra yavaş yavaş fikrim değişti.salona gitmemle birlikte hayatım değişti.önceden gerçektende garip gelirdi vucütgeliştirme ama şimdilerde bir tutku oldu benim için.sonraları 5 ayı filan doldurdum dedimki neymiş bu amino protein filan.biraz araştırdım.dedimki alıcam tamam.ee tabi aile yanında yaşadığımızdan izin almak gerek.dedimki anneme böle böle ben protein tozu alıcam.annem tamam dedi geçiştirdi.sonra kendisi hemşire gitmiş hastanede doktorlara diyetisyenlere filan sordu.onlarda demiş sakın kullanmasın çok sakıncalı hatta bunlardan ölenler bile var.ee tabi alamadım hiçbirşey.ama günlerce araştırdım okudum nedri bunlar diye.baya bilgi birikimim oldu.onu atlattık dedim üniversiteye gidersem kullanırım.şimdilerde ise annem sen hayvan gibi oldun ne bu kollar.birde üstüne kollarda çatlaklar çıktı.kadın resmen vücut geliştirmeye karşı oldu çıktı. birde nette dolaşırken hardline nın kampanyalarını gördüm.almak istiyorum ama alamıyorum.tavsiyelerinize ihtiyacım var.acaba alsam kargo işini filan nasıl yaparım.yardımlarınızı bekliyorum.