Uzaktan eğitim aldım. Pişmanım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rapisti
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yav hareketlerin yaninda setler yaziyor, set yazmayan hareketler yok. 9 hareket falan yok.

Gereksiz falan degil, setlerde. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Su konuya post atanlarin %80 ini nasil bir tip farkindayim zaten.

Ağırlık takibi, zirt birt gerek yok. 5 senedir yapiyorum bu sporu aralıklı/aralıksız. 2-2.5 senedir ağır falan calismiyorum. Gerek yok.

Karboyu bol alin, suyu bol icin. Kanı pompalayın, verin hasari. Bu kadar basit bu spor. Bu programda o görevi görür.

Neyi ögrenicem aga senden ? Yardımcı olmaya calisiyoruz. Sen zaten 50% sini yapamazsin bu programın.
Haşa sana "böyle demek zorundasın." diye baskı zaten yapmıyorum.Hareketlerin,setlerin ve tekrarların fazla olduğunu söyledim ve bu konuda ısrar ediyorum.Sen de kendi düşüncenin doğruluğu hakkında ısrar ediyorsun.Ortada buluşmak zorunda değiliz.

Tip mip nedir birader ne demek istiyorsun.Söyledin fikrini ,saol teşekkür ederiz ama böyle değişik değişik kelamlar etmene gerek yok.Belki biz de bir şeyleri eksik biliyor olabiliriz sen de olabilirsin.

Amacımız birbirimizin ufkunu genişletmek olmalı,tahrik etmek değil.

Program yazan tiplerin genelde vücudu iyi olduğu için program satıyorlar. Bu adamlar gerçekten ilaç ve beslenme konusunda uzman, ancak hedefiniz doğal gelişmekse 5×5 gibi yıllardır tecrübe edilmiş programları uygulayın.. Hedefiniz profesyonel bodybuilder olmaksa onlardan ilaç ve beslenme tavsiyesi/programı alabilirsiniz

forumda fullbody ya da herhangi bir 5x5 programın konusuna bakabilirsiniz.merak edeceğiniz her şey forumda mevcut,mevcut olmayan bir şeyi merak etmeyi başarırsanız da cevaplanacaktır.

sanırım program sadece iki bölgenin devamı vardır diye umuyorum. çünkü sadece iki bölgenin hareketleri var...biraz ağır bir program ama ertuğ hoca kas tahribatına inanan ve tr deki kütle olarak en büyük adamlardan biri...ve uzmanlığı hard body. onun dışında hocanın akademik bilgisine laf edenlere allah akıl fikir versin diyorum. bu adam konusunda doktora tezi vermek üzere , gidin eğitimini araştırın. bunun dışında uzaktan eğitime gelince, arkadaşlar beklentiniz ne? ister uzaktan olsun ister yakında dibinizde adam beklesin işin hakkını verecek olan sizlersiniz. belki en başlarda uzman yardımı iyi olabilir. ama siz diyet yapmayı bilmiyorsanız antrenman yerine gidip paso cep tlf ile selfie peşinde konuşuyorsanız size dünyanın en iyi hocası program yazsa ne olur. şu programdaki hareketler herkesin bilmediği devlet sırrı hareketler değil ki , bir arkadaş değinmiş noktaya kasa tahribat verip pump olabiliyorsanız gerisi hikaye...

uzaktan eğitimde bir yere kadar tabi... aslında size şunu söyleyeyim en iyi uzaktan eğitim bu sitedir, yıllardır bu sitedeyim ne zaman kafama bir şey takılsa başlığını açtım istediğim cevapları hep aldım... farklı fikirlerde ortaya çıkıyor ve sizinde araştırma durumunuz oluşuyor...[DOUBLEPOST=1510650187][/DOUBLEPOST]
geçenlerde tanıdığım biri baran kalacı dan almıştı oda papetes çıkmıştı

ne kadar verdi

Back
Yukarı