ustalar bana en uygun kür nedir.Yardımlarınızı bekliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
öncelikle mrblar yaklaşık 2yıldır vg yapıyorum küre girmeyi düşünüyorum yaş 28 boy 171 kilo 93 ve vucudum biraz yağlı ve yağlanmaya müsait çok fazla yağlanmada nasıl bir küre girebilirim.ve her kür sonun da illaki pct gereklimi. tüm ustalara şimdiden teşekkürler :)thums:

2 senedir vücut geliştirme yapıyorsun sanırım, düzenli olarak yağ oranın ve ölçülerin ile ilgili biraz daha detaylı bilgi verirsen daha iyi yardımcı olabiliriz..Ama yaz ayını göz önüne alırsak ve ilk kürün olacağını düşünürsek Testosteron propionate+primobolan(veya boldenon)+winstrol kürü yapman en mantıklısı olacaktır.. Kürün dozajı ve süresine görede pct için gerekli olan pregnyl nolvadex proviron kullanım süreleri ve dozajları ayarlanabilir..

her kür ortalama bir diyetle yağ yaktırabilir. hardcore diet triplerine girmeye gerek yok, kür yapmayıpta kürler sürecindeki gelişmelere yorum yapmaya hiç gerek yok.

93 kiloda ve 171 boya gore 37 cm kol cok az.Yani vucudunda kas oranı iyi dğil ve kilonun bir çoğu yağ demekki.Bende deathlifter e katılıyorum ben 105 kilodan 77 kiloya dusup ondna sonra kure girdim. samet22 duzenli sekilde yag yakımı olur demiş ama bunu başarmak cok zor. ben suan kurum bitmek uzere ve 93 kilo oldum. beslenmeme pek dikkat edemiyorum. yani edemiyorum derken tabiki almam gereken proteini alıyorum ama aşırı derecede yemek yemeye basladım cunku kendine hakim olamıyorsun anabolizanlar acaip derecede iştahını acıyor birde kilo almaya müsait bir vucudun var kurde kesin 110 - 115 kiloları gorursun. 171 boyada 115 kilo hic saglıklı olmaz. en mantıklısı once bir kilo vermen.

boyumuz aynı bende 1.71 boyundayım. vg ye ara vermiştim. fazla bir çalıştığımda yoktu bu güne kadar. 2.5 aydır düzene girdim. kol ölçün bana da çok az geldi. 2 yıl düzenli olarak vg yapıyorsan bence birşeyleri yanlış yapıyorsun. benim ölçülerim şunlar ; boy 171 , bel 89 , kilo 76 , kol 38,5 göğüs 115 / dediğim gibi fazla disiplinli çalışamıyorum ve evde spor yapıyorum.

istersen vücut yağ kas ve kemik oranı ölçen iyi bir tartı da vücut kütle analizini çıkarttır ve ant. planın hakkında biraz bilgi ver. çalıştığın kilolar nedir falan... forumdaki bilgisi ve tecrübesi yüksek arkadaşlarımız daha iyi yol göstereceklerdir. kür olayına karşıyım ancak illa yapıcam dersen bence öncelikle diğer yapman gerekenleri eksiksiz yap ( beslenme + doğru antrenman + iyi dinlenme ) ondan sonra genetik platoya yaklaşırsan kür işini düşünürsün.

bir de benim yaşım 35 :) eğer 28 yaşındayken tembellik etmeyip 2 yıl sürekli çalışsaydım. herşey çok farklı olurdu. bu arada hiç supplement dahi kullanmıyorum.

var bir yanlışlık

var bir yanlışlık

vücut yağ kas ve kemik oranı vücut kütle analizini şuan bilmiyorum ama 7-8 ay önce küçük bi rahatsılıktan dolayı dr. gitmiştim vucut su oranım normalden fazla olduğunu söylemişti dr. ama şimdi nedir bilmiyorum çalışma şeklim galiba biraz disiplinsiz...

Değerli üyemiz;
Forumda ; ezbere- sıfırdan; program, diet ve steroid kürü tavsiyesi istenmesi kurallara aykıdır..

Yapmanız gereken; forumda içinde bu konulardaki makaleleri, sabit başlıkları ve diğer üye başlıklarını okumak, edindiğiniz bilgilere göre başlık hazırlayıp foruma öyle danışmaktır.
Lütfen 1.dakikanızı ayrırak forum kurallarını okuyunuz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bodyforumtr Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı