Universal Atomic 7

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ciesra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Intra olarak kullandığımda çok verim alamadım.. Yada bir süre sonra vucut alıştı anlamadım.. Kıyaslama yaptığımda Weider Premium BCAA'yı pre ve post olarak kullandığım zaman daha çok verim almıştım.
Ama fiyatı uçmuş mübarek bazı Whey'lerle aynı fiyat :) Atomic 7 nin içeriği çok iyi o yüzden 1 şans daha verip pre ve post olarak kullanacağım.

weider premium bcaa ,xtend ve atomic arasında kaldım son durum nedir ne önerirsiniz weiderın değerleri diğer 2 sine göre daha az gibi weider daha iyi deniliyo ama nedense varmı bilgisi olan

weider premium bcaa ,xtend ve atomic arasında kaldım son durum nedir ne önerirsiniz weiderın değerleri diğer 2 sine göre daha az gibi weider daha iyi deniliyo ama nedense varmı bilgisi olan
yorumlara okurken rastgeldim.. ben de aynı ürünler arasında kaldım.. Weider içerik, tat ve zor karışma nedenlerinden dolayı tercihlerimde bi tık geride kaldı ama marka etkisi devam ediyor.. Xtend de daha önce kullandım.. Bu nedenle Atomic7 almayı düşünüyorum..

arkadaşlar scivation xtend yeni bitirdim.antreman esnasında kullanıyordum.açıkçsı pek faydasını gördüğüm sölenemez.belkide biyolojik olarak bana iyi gelmedi.aralarındaki farkı şöle söyleyebilirm.atomic 7 8 gr bcca xtend 7 gr.1 gr fark var aralarında.ayrıca xtende sitrulin malat yok.atomic 7de mevcut.atomic 7 siparişini yrın vereceğim.ne yalan söyleyyim etkilenmedim değil atomic 7 den.bakalım etkisi nasıl olucak.yalnız merak ettğim şu.bu ürünleri antreman öncesimi esnasımı yoksa sonrasımı kullanacaz.bununla ilgili hala net bilgiye ulaşamadk sanırım. ;)

arkadaşlar scivation xtend yeni bitirdim.antreman esnasında kullanıyordum.açıkçsı pek faydasını gördüğüm sölenemez.belkide biyolojik olarak bana iyi gelmedi.aralarındaki farkı şöle söyleyebilirm.atomic 7 8 gr bcca xtend 7 gr.1 gr fark var aralarında.ayrıca xtende sitrulin malat yok.atomic 7de mevcut.atomic 7 siparişini yrın vereceğim.ne yalan söyleyyim etkilenmedim değil atomic 7 den.bakalım etkisi nasıl olucak.yalnız merak ettğim şu.bu ürünleri antreman öncesimi esnasımı yoksa sonrasımı kullanacaz.bununla ilgili hala net bilgiye ulaşamadk sanırım. ;)
xtendede sitrulin malat var xtendden birşey hissetmediysen atomicdende hissetmezsin boşuna alma bence içerik olarak cok bi farkları yok xtend daha bile iyi bence

içeriğinde yazmıyor ama.ayrıca bcca oranı 1gr da olsa atomic 7 bir tık üst görünüyor.acaba diyorum antreman öncesi kullanılsa dahamı doğru olur? ben antreman esnasında kullanmıştım.

xtendede sitrulin malat var xtendden birşey hissetmediysen atomicdende hissetmezsin boşuna alma bence içerik olarak cok bi farkları yok xtend daha bile iyi bence
Maalesef 1 sene önce çıkan gümrük sorunları yüzünden Xtend den sitrulin malat çıkartılmış arkadaşlar. Bu da şu demek oluyor. Xtend artık standart bir Bcaa glutamin karışımına dönüştü yani ülkemiz piyasasındaki fiyatından çok uzak bir değerde artık. Antreman içi olarak kullanırsanız ve elinizde hem sitrulin içerikli xtend hem de sitrulin olmayanı varsa sadece tek antremanda aradaki farkı rahatlıkla anlarsınız. Benim anlamadığım şey ürünün içerik olarak özelliğini kaybetmesine sebep bir eksiltme yapılmış ancak fiyat hala aynı. Sorduğum zaman sitrulin gümrükteki problemler yüzünden artık ülkeye alınamıyor dediler. Ancak Atomic7 ürünü hala aynı içerikle ülkeye giriyor ve satılıyor. Bu yasak sadece xtend e özgü olamaz yani bana saçma geldi. Bir sorun olduğu açık. Bir çok sitede bununla ilgili yazı yazdım ve tedarikçilere soru sordum ancak kimsenin net cevabı yok. Yani bu konuya bakıp fikir almak iteyenler varsa; arkadaşlar Xtend eskisi gibi değil o kadar para etmez. Özellikle antreman içi olarak kullanacaksanız ve dayanıklılık Nox gibi etki istiyorsanız Atomic 7 ürününü tercih edin.

Ant öncesi atomic sonrası multipower amino mega ampul + optimum whey... sizce bu kullanım nasıl ? Atomic 7 yi ant öncesi kullanmak doğru olur mu.

Back
Yukarı