Universal Atomic 7

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ciesra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
glatamic asit tasıdıgı 2COOH grubuyla net negatif yüke sahip fakat glutamin yan zincirinde böyle bir yük tasımıyor böyle olunca hücre zarınden gecmesi daha kolay.protein yapısına girerken tekrar amid yapısından cıkıp asit yapısına dönüyo yani glutamic asit proteinin yapısındaki A.A. protein parcalanınca asit yapsısından amid yapısına dönüyor.Aynı durum aspartik asit içinde geçerli

Arkadaşlar ben Universalın nox3 ü ile birlikte kullanıyorum.Ve çok memnunum tavsiye ederim.Genellikle spordan önce ve yatmadan önce olarak kullanıyorum

Tat konusunda harika olduğunu söylemeyeceğim malesef, yani piyasadaki dandik, bilinmeyen markalı meyve sularının tadı gibi :)
Ve kullanım için 500 ml suyla karıştırın deniliyor, antrenmandan sonra o kadar suyu, üstelik o tatla içmek hakikaten ölüm..
Ama etkisi çok rahat hissediliyor, ve idman sonrasında kesinlikle kas ağrısı çekmiyorsunuz kaslar beslendiğinden dolayı..

Ben kıbrıstayım ve ürünler direk amerikadan geliyor benim aldıgım ecza deposuna,ıcerıkte glutamın yazıyor.Urun ıcerıgı dıgerlerıne kıyasla cok ustun,denemenı tavsıye edıyorum.Ben ıdman oncesı kullanıyorum,ıntra workout ya da ıdman sonrası recovery ıcınde kullanılabılır,sana kalmıs.

Ben kıbrıstayım ve ürünler direk amerikadan geliyor benim aldıgım ecza deposuna,ıcerıkte glutamın yazıyor.Urun ıcerıgı dıgerlerıne kıyasla cok ustun,denemenı tavsıye edıyorum.Ben ıdman oncesı kullanıyorum,ıntra workout ya da ıdman sonrası recovery ıcınde kullanılabılır,sana kalmıs.
Cevabınız için teşekkür ediyorum. Recovery için antrenman sonrası kullanmayı düşünüyordum ancak Glutamine olayı kafamı karıştırmıştı.

Türkiyeye çok geç geldiği için ürün hakkında çok kişinin kafasında şüphe var fakat universal firmasının en iyi ürünlerinden biridir atomic 7,al rahat rahat kullan kardeşim :)

Dün elime ulaştı ürün ve spor sonrası kullandım.. Tadı konusunda güzel diyemicem xtend daha iyidi ( hatta meyve suyu niyetine içilirdi xtend :D )
Ürün hakkında ise yorum yapmak için çok çok erken ama normalde arka kol çalısınca mutlaka agrı olurdu bu gün olmadı fakat çok zorlamadım sanırım ondan.. ( sonuçda bu steroid v.s değil 1 scop'da mucizeler beklememek lazım ağır girmediğim için agrı olmadıgını düşünüyorum bidahaki antremanda sebebini öğrencez. )

Ürünü şöle kombine ediyorum sabah kalkar kalkmaz whey protein, spor sonrası ise atomic 7.
Kutuyu yarıladıkdan sonra ürün hakkındaki düşüncelerimi yazacam.

beyler ben bu üründen almayı düşünüyorum içerdiği bcaa ve glutamin değerleri gerçekten iyi ama içerdiği glutamin hakkında yapılan yorumlar kafa mı karıştırdı.. ultimate prostar %100 whey ile kombine kullanmayı düşünüyorum extra bide glutamin almalı mıyım??

İçindeki 2.5 gram glutamin,whey da varmıs zaten,ondakı glutamınle bırlıkte yetecegını dusunuyorum,ben 2 kere kullandım ve bence pıyasadakı en ıyı ıntra workout urunu.

Xtend mi atomic7 mi ürünlerin ikiside birbirine cok benziyor ama universal bu konuda çok iyi xtend fazla duyulmamış bir marka ikisinin arasında kaldım

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Xtend mi atomic7 mi ürünlerin ikiside birbirine cok benziyor ama universal bu konuda çok iyi xtend fazla duyulmamış bir marka ikisinin arasında kaldım

Yanılıyorsunuz. Scivation Xtend ürünü 2010 yılında en iyi recovery ürünü , 2011 yılında en iyi recovery ürünü , 2012 yılında en iyi intra-workout ve en iyi recovery ürünü seçilmiştir.

Bodybuilding.com - 2010 Supplement Award Winners.
Bodybuilding.com - 2011 Bodybuilding.com Supplement Awards Nominees
Bodybuilding.com - 2012 Bodybuilding.com Supplement Award Winners

Ayrıca amerikada açık ara en çok kullanılan intra-workout ürünüdür. Ülkemizde de son 1 yıldır baya kullanılmakta aslında.

İkisi arasında karar vermem gerek sence hangisi daha iyi atomic7 mi xtendmi?

Atomic 7 kullanmadım. Fakat iki ürününde içeriği birbirine o kadar yakınki. Hangisini tercih ederseniz edin memnun kalacağınızı düşünüyorum.

Back
Yukarı