Mr X
Üye
arkadaşlar öncelikle supplementlere karşı değilim ve büyük zararları olduğunuda düşünmüyorum ama yinede kullandıgımız supplementlerin uzun yıllar sonra karacigerimize , böbreğimize yada kalbimize zarar vermemesi için neler yapabiliriz?
ben suan whey + bcaa + creatine kombisi kullanıyorum yapacaklarımı yazıcağım yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi eksik etmeyin
planım şu şekilde 2 ay kullanıp 1 hafta detoks yapmayı planlıyorum.
bu 2 aylık süreçde her gün en az 4 litre su tüketimi düşünüyorum.
haftada 1 gün cardio yada yüzmeye gitmeyi düşünüyorum creatinin su tutma etkisini en aza indirgemek için
creatini 1 ay kullanıp 1 ay ara vermeyi düşünüyorum.
kahvaltıdan sonra multivitamin alıyordum almaya devam edicem
2günde 1 mineralli soda içmeyi düşünüyorum
kalp için açık havada koşu yapmayı haftada 1 düşünüyorum
şimdi benim birkaç sorum var karaciger saglıgı ıcın neler yapabılırım? bu 2 aylık süreçde?
soru 2 : 1 haftalık ara vereceğim detoks donemınde nasıl bir beslenme programı uygulamalıyım?
siz neler yapıyorsunuz yada yapıyormusunuz
damar saglıgı ıcın neler yapabilirim? (daha büyük ve saglıklı damarlar için?)
ben suan whey + bcaa + creatine kombisi kullanıyorum yapacaklarımı yazıcağım yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi eksik etmeyin
planım şu şekilde 2 ay kullanıp 1 hafta detoks yapmayı planlıyorum.
bu 2 aylık süreçde her gün en az 4 litre su tüketimi düşünüyorum.
haftada 1 gün cardio yada yüzmeye gitmeyi düşünüyorum creatinin su tutma etkisini en aza indirgemek için
creatini 1 ay kullanıp 1 ay ara vermeyi düşünüyorum.
kahvaltıdan sonra multivitamin alıyordum almaya devam edicem
2günde 1 mineralli soda içmeyi düşünüyorum
kalp için açık havada koşu yapmayı haftada 1 düşünüyorum
şimdi benim birkaç sorum var karaciger saglıgı ıcın neler yapabılırım? bu 2 aylık süreçde?
soru 2 : 1 haftalık ara vereceğim detoks donemınde nasıl bir beslenme programı uygulamalıyım?
siz neler yapıyorsunuz yada yapıyormusunuz
damar saglıgı ıcın neler yapabilirim? (daha büyük ve saglıklı damarlar için?)