merhabalar yazın bitimine kadar 4 ay spor yaptım ardından 1 ay ara verip şimdi tekrardan başladım 2 aya yakın olucak yani toplamda 6 ay artık beslenme konusunda sıkıntılar yaşıyorum 6 ay boyunca düzenli beslendiğime ve istediğimi aldığımı düşünüyorum bu yüzden supplement kürüne basvurmayı düşünüyorum kafamda bir kür var bunu sizlerle paylaşıp yorum almak istiyorum ;
Gainer; Sabah uyanır uyanmaz , antreman sonrası , ve yatarken
Blend bir protein tozu ; Sabah uyanır uyanmaz , antremandan önce ve antremandan sonra , (off günlerde sadece uyanır uyanmaz )
Creatin ; Antreman günleri ; antreman öncesi ve sonrası (off günlerde kahvaltı sonrası)
Aminoasit;Anterman önce ve sonrasında.
Ektomorf bi yapıdayım spora basladıgımda 56 kiloydum suan 66 kiloyum tabi 10 kilo kas olarak aldıgım söylenemez ancak göbeğimde ortaya çıkmadı
boyum 1.78 olduğu için 77 kiloya kadar cıkmayı düşünüyorum tabi kas olarak o yüzden supplementlerden destek almaya çalışacağım tabi beslenmemi aksatmadan 
Sizce supplement için erkenmi yoksa tam zamanımı para konusunda sıkıntım yok %100 verim vericek diye birşeyde yok ama doğal beslendiğim zamandan daha iyi bir artış sağlıyacaksa gerçekten baslıyacağım lütfen önerilirizi bekliyorum çoğu kişi 3. 4. ay başlanan protein tozlarına ya da gainerlere boşa para veriliyor diyor ancak yurt dışında protein tozları bebeklere verildiğini biliyorum yani 0 etki edicek yada %100 etki edecek diye birşey bence yok sizden de görüş almak istedim bu sporda yeni olduğum için gerçekten desteğinize ve bilgilerinize ihtiyacım olacak.
+GÜNLÜK BESLENME DÜZENİM
SABAH
4 YUMURTA
30 GRAM YULAF
50 GRAM SÜT
100 GRAM LOR PEYNİRİ
2 KÜÇÜK MUZ
2 YEMEK KAŞIĞI BAL
5 FINDIK 5 BADEM
BUNLARIN HEPSİNİ KARIŞTIRIP YİYORUM
ARA ÖĞÜN
100 GR YULAF EZMESİ
SÜT
CORNFLACKES
ELMA
ÖĞLEN
100 GR BULGUR +YOĞURT
ANTREMANDAN 2 SAAT ÖNCE
200 GR BULGUR + 100 GR TAVUK + MUZ
ANTREMANDAN 30 DK ÖNCE
1 ADET SADE KAHVE
ANTREMANDAN HEMEN SONRA
JELİBON
ANTREMANDAN SONRA EVE GELDİĞİMDE
150 GR TAVUK GÖĞÜSÜ
100 GR BULGUR
1 KONSERVE TON BALIĞI
YOĞURT
YATMADAN ÖNCE
1 KASE SÜTLÜ YULAF
NOT:her öğünde yarım litre su içiyorum antremanda 2 litreye yakın su tüketiyorum
bulgurların ağırlığı pişmiş ağırlıktır.
Lütfen supplement konusunda bilgilerinizi bekliyorum
Gainer; Sabah uyanır uyanmaz , antreman sonrası , ve yatarken
Blend bir protein tozu ; Sabah uyanır uyanmaz , antremandan önce ve antremandan sonra , (off günlerde sadece uyanır uyanmaz )
Creatin ; Antreman günleri ; antreman öncesi ve sonrası (off günlerde kahvaltı sonrası)
Aminoasit;Anterman önce ve sonrasında.
Ektomorf bi yapıdayım spora basladıgımda 56 kiloydum suan 66 kiloyum tabi 10 kilo kas olarak aldıgım söylenemez ancak göbeğimde ortaya çıkmadı

Sizce supplement için erkenmi yoksa tam zamanımı para konusunda sıkıntım yok %100 verim vericek diye birşeyde yok ama doğal beslendiğim zamandan daha iyi bir artış sağlıyacaksa gerçekten baslıyacağım lütfen önerilirizi bekliyorum çoğu kişi 3. 4. ay başlanan protein tozlarına ya da gainerlere boşa para veriliyor diyor ancak yurt dışında protein tozları bebeklere verildiğini biliyorum yani 0 etki edicek yada %100 etki edecek diye birşey bence yok sizden de görüş almak istedim bu sporda yeni olduğum için gerçekten desteğinize ve bilgilerinize ihtiyacım olacak.
+GÜNLÜK BESLENME DÜZENİM
SABAH
4 YUMURTA
30 GRAM YULAF
50 GRAM SÜT
100 GRAM LOR PEYNİRİ
2 KÜÇÜK MUZ
2 YEMEK KAŞIĞI BAL
5 FINDIK 5 BADEM
BUNLARIN HEPSİNİ KARIŞTIRIP YİYORUM
ARA ÖĞÜN
100 GR YULAF EZMESİ
SÜT
CORNFLACKES
ELMA
ÖĞLEN
100 GR BULGUR +YOĞURT
ANTREMANDAN 2 SAAT ÖNCE
200 GR BULGUR + 100 GR TAVUK + MUZ
ANTREMANDAN 30 DK ÖNCE
1 ADET SADE KAHVE
ANTREMANDAN HEMEN SONRA
JELİBON
ANTREMANDAN SONRA EVE GELDİĞİMDE
150 GR TAVUK GÖĞÜSÜ
100 GR BULGUR
1 KONSERVE TON BALIĞI
YOĞURT
YATMADAN ÖNCE
1 KASE SÜTLÜ YULAF
NOT:her öğünde yarım litre su içiyorum antremanda 2 litreye yakın su tüketiyorum
bulgurların ağırlığı pişmiş ağırlıktır.
Lütfen supplement konusunda bilgilerinizi bekliyorum