Supplement Kombinasyonu

Arkadaşlar Merhaba !

Siz değerli ve bilgili dostlarımdan bir kaç konuda yardım isteyeceğim .
Elim de Mustletech İzole Whey Protein / Mustletech İsolate Zero Protein / Weider 13.900 MG aminoasit . / BCAA / Kreatin olarak 4 adet supplement bulunmakta. Kullanıma yorduğumda kafam karışıyor ve forumlarda doğru düzgün net bilgi çözemedim. Mustletech İzole Whey Protein ' i antremandan önce içiyorum . Mustletech İsolate Zero Protein ' i ise antreamandan hemen sonra içiyorum (hızlı emilimi olduğun için) . Kreatini de her sabah kklasik çay kaşığı ölçüsünde yağsız süt veya protein tozum ile karıştırarak içiyorum. Sorum şu Amino asit ve BCAA kullanımını nasıl yapmalıyım ? Bir de glutamin almam gerektiği söyleniyor onu da aldığım da bu kombinasyonlar içinde nasıl kullancağım ? Lütfen yardımcı olur muyuzunuz . Teşekkürler

Glutamine almana gerek yok .Kullandığın protein tozları içinde bcaa da var amino asitte var .Dışarıdan ekstra takviye yapma konusunda Weider ı kullan antreman öncesi sonrası olmak üzere.
Bitince Bcaa ya geçersin .Bunlar yerine günde 2-3 yumurta yesen daha faydalı olur senin için .
Teşekkürler kral yönlendirmen için. Bulk dönemindeyim ve sağdan soldan toplama bilgilerle bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Tekrar teşekkürler.

Back
Yukarı