Tun4
Üye
Bu belgeye göre + ULtimate de var tabi bu belge de yer almayan markalarda weider mesela . .
Weider ve özellikle Muschle Pharm'da durum nedir merak ettim açıkcası.
Bu belgeye göre + ULtimate de var tabi bu belge de yer almayan markalarda weider mesela . .
Weider ve özellikle Muschle Pharm'da durum nedir merak ettim açıkcası.
multipower markası ürünlerini gören varmı nereden ithal edildiği hakkında.
evet bende musclepharm kullanıyorum hatta aldığım site Protein Tozu, Amino Asit, Yağ Yakıcı, Kilo Aldırıcı, Sporcu Gıdaları - ****** durumu nedir merak ettimWeider ve özellikle Muschle Pharm'da durum nedir merak ettim açıkcası.
mp ürünleri abd'den geliyor yazdığına göre hocam.evet bende musclepharm kullanıyorum hatta aldığım site Protein Tozu, Amino Asit, Yağ Yakıcı, Kilo Aldırıcı, Sporcu Gıdaları - ****** durumu nedir merak ettim
Hocam şöyle bir durum var ama, Adidas, Nike gibi firmalarında Çinde üretim yerleri bulunuyor. Herkeste şu mantık var çinde üretilen ürünler kötü. Aslında Çin'de de kaliteli ürünler var ama dış ticarette genellikle kötü mallar alındığı için herkes ezbere çin malı kötü diyor.hammaddesini çinden temin edenlerle abdden temin edenlerın fıyatı aynı
tercih ederken umarım ınsanlar goz onunde bulundurur bu verılerı.
Yani diyeceğim kendi ülkende üretim fabrikası açarsan işçine 1000 $ vereceksin + vergiler elektriği vs. dünya para.Hocam şöyle bir durum var ama, Adidas, Nike gibi firmalarında Çinde üretim yerleri bulunuyor. Herkeste şu mantık var çinde üretilen ürünler kötü. Aslında Çin'de de kaliteli ürünler var ama dış ticarette genellikle kötü mallar alındığı için herkes ezbere çin malı kötü diyor.
Nike T-Shirt lerinde Made In China yazar mesela.
Çinde üretim yapmanın başlıca sebepleri, dolu insan var ve çoğu işsiz.
İşsiz insan çok olunca ee haliyle işçilerin maaşı da düşük olur.
Çin size vergi, arazi vb. konularda yardım eder, sonuçta sen oranın insanlarına iş sahibi yapacaksın sana kolaylık sağlıyor ülke orada.
Ham maddeleri de ucuza temin edebiliyor bu sayede.
Ucuz hammadde, düşük vergiler, işçi maaşı az ee niye gidip başka ülkelerde üretsinler ki şimdi
Tabi bazı firmalar şöyle yapıyor çin de üretim yaptırıyorlar sonra kendi ülkelerine alıyorlar o ürünleri ve üzerine sadece etiketleme işlemi yapılıyor o kadar. Falan filan ülkesi tabi herkes bak bu Alman malı sağlamdır gözüyle bakıyor. Peki bu adamın Çinde ürettirmediğini nereden bilicez ?![]()
Foruma pek alışamadım, kusura bakma bütün gün bilgisayar başında oturup bakamadım.Kendi mesajından alıntı yaptığın için tebrik ediyorum seni .
Bunu ikinciye görüyorum.Kendi mesajından alıntı yaptığın için tebrik ediyorum seni .