supplement önerirmisiniz

hardline creapure siparişi verdim buna ek olarak ne aliyim amino asit düşünüyorum ama sizin önerileriniz nedir ?

bide creatin hakkında bilgi verirmisiniz ben ilk hafta 20 gram sonra 5 diye biliyorum bu yükleme dönemi filan nedir ?

okulda kullanabileceğim bi supplement varmı bide son sorum bu 12,00da yemek molası.

Kilo almaya çalışıyorsan gainer kilodan memnunsan whey takviyesi yapman daha mantıklı olacaktır.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hardline creapure siparişi verdim buna ek olarak ne aliyim amino asit düşünüyorum ama sizin önerileriniz nedir ?
bide creatin hakkında bilgi verirmisiniz ben ilk hafta 20 gram sonra 5 diye biliyorum bu yükleme dönemi filan nedir ?

okulda kullanabileceğim bi supplement varmı bide son sorum bu 12,00da yemek molası.
Amacin belli degil, aldigin urunun ne oldugunu bilmiyorsun?Peki sen nasil bunu almaya karar verdin?neye gore?

[DOUBLEPOST=1431279272][/DOUBLEPOST]merhaba. evet öncelikle amacını belirlemen gerekiyor sonrasında alınır takviye ürünler...

Back
Yukarı