Steroid ve kalp krizi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öcü gibi bakmak az bile boş kas yapan birşey işte...

Keşke öyle olsaydı da her antrenmanda bi tarafımdan terler boşaltmak, 180 kilo benchin altında beyin damarlarımın çatladığını hissetmek, her antrenmandan sonra elim ayağım titreye titreye bir şeyler yiyip içmek zorunda kalmasaydım. İğneyi çak, kaslar gelişsin. Keşke öyle bir şey olsaydı.

bir deli kuyuya taş atar.. kırk tane akıllı çıkaramaz. diye güzide bir söz var bu konuyla alakalı olarak :)

Benim bu sporda geçmişim 3 yıl ben demedim ki iğneyi bas şişir kendi kafandan laf üretme ortaya kardeşim. Çalışmadan olmaz onu biliyorum ama steroidle yapılan kaslar çabuk erir normal çalışmayı bıraktığında örnek veriyorum misal 5 ayda küçük bir azalma oldu steroidle yapılan kas 3 ayda gibi birşey demek istedim ben hem zararlı hem işe yaramaz herşeyin doğalı güzeldir steroid ise hayatımda duyduğum en saçma şeylerden biri supplement varken steroidi ..... takmam.

kitleyin konuyu gitsin.bole konular yuzunden 2-3 bilgili adamdanda oluyoruz , onlarada bıkkınlık geliyor sonra foruma yazmaz oluyorlar kurunun yanında yasta yanıyor. Steroidi takmıosan git supplement forumunda takıl.Burda işin ne? Polimige girdigin insanın imzasını bi oku bence.

Konu gereksiz tartışmaya dönüştüğü için kilitliyorum.
Herhangi bir konuda başlık açmadan önce biraz daha dikkatli olmalıyız.
Doğru olmadığını düşündüğümüz konularda, haklı bile olsak, kırıcı, alaycı, küçümseyici tarzda üsluptan kaçınarak uzlaşmacı bir tavırla yorumlar yapmalıyız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı