FelixBarito
Üye
Ben lise öğrencisiyim. Hayatım boyunca hep zayıftım. Kollarım ve bacaklarım çok inceydi. 180 boyunda ama 55 kilodaydım. Birkaç hafta öncesinde spor salonuna gittim. Ve oradaki antrenörle görüştüm. Kendisi 2014de dünyanın en güçlü adamı seçilmiş Vpc de. Bana beslenme programı yapacağını ve uyduğum takdirde kilo alabileceğimi vücut geliştirebileceğimi söyledi. Bende tamam deyip 4 aylık üye oldum. Gidip ağırlık çalışıyorum beslenmeme dikkat ediyorum fazla yemeye çalışıyorum.
Bugün spor salonunda başlangıç programıma göre idman yapıyordum. Sonra bir adam gelip kollarıma dokundu sonrada gülerek gitti yanımdan. Sonra ben butterfly aletindeyken yanıma geldi ve elinin tersiyle çekil der gibi bir hareket yaptı. Küçümser bi hareketi vardı. Setimi bitirip kalktım. Kendisi geçti gülerek ağırlığı arttırdı.
Kendimi cidden kötü hissediyorum. Spor salonunu bırakmalı mıyım ?
Bugün spor salonunda başlangıç programıma göre idman yapıyordum. Sonra bir adam gelip kollarıma dokundu sonrada gülerek gitti yanımdan. Sonra ben butterfly aletindeyken yanıma geldi ve elinin tersiyle çekil der gibi bir hareket yaptı. Küçümser bi hareketi vardı. Setimi bitirip kalktım. Kendisi geçti gülerek ağırlığı arttırdı.
Kendimi cidden kötü hissediyorum. Spor salonunu bırakmalı mıyım ?