Allah Allah Ben mi yanlis dusunuyorum ?Saglam calisiyr,o bagirislarin hakkini veriyorsa kulakligimi cikarir dinlerim yeri gelir motive bile edebilir ama rol keser gibi bagirdiginda olmuyor.hadi bu onemli degilde antrenman bitip salon ortasinda ustunu cikarip dolanmak ve sonra soyunma odasina girmek nedir?
bu ulke sizin gibiler yuzunden ilerlemiyor,aşın bunlari artikRinkushichi adlı üye resmen ben bencilim benim antremenım çok güzel diyorsun peki salonu kapatıyormusun 50 kişinin parasını senmi veriyosun bu ne bencillik ya bu kadarınıda görmedim gerçekten yazık böyle kişiler varmış demekki.
bizim salonda bagirma kukreme gibi bir durum yok.olsada barinamaz zaten her seyin edebi adabi var.150-160 kg ile bench yapan bir suru tanidigim var agizlarindan cit cikmiyor.bu asiri bagirma isi dikkat cekme cabasindan baska bir sey degil bence.baskasinin ozgurlugunu kisitlamadigin surece ozgursun.
@Rinkushichi
kusura bakma da bağırmanın bi adabı vardır.
ormanda değilsin,boş sahada bir yerde değilsin.ben senin o böğürmeni duymak zorunda değilim.
ben de bağırıyorum doğru 200kg bench basamıyorum doğru ama 10kg bile kaldırırken zorlanabiliyor insan.ağzına havlu alıp onu ısırmak bence çözüm olabilir.
ha gittiğin salon fitness/wellness tarzı bi yer değildir tamamen bodybuilding için özel tahsis edilmiş bi yerdir o zaman böğür böğürebildiğin kadar ki öyle bir salonda ben de böğürürüm.
ama muhtemelen gittiğin salona senin sesinden rahatsız olacak insanlarda geliyordur.biraz empati yapsan?
düşün bakalım bi sen iş yerindesin telefondan önemli bir işi görüşüyorsun birisiyle,başka birisi gelip telefonun yanında müzik açsa hoşuna gider mi?
ayrıca salonda bağırmanın normal,yasal (artık ne derseniz deyin) olduğu bi ülkeyi ben de çok merak ediyorum.
acaba salonda bağırmak normal olunca ab'ye mi giricez?ne bileyim terör mü bitecek?herkes aldığı maaşın 2 katını mı alacak???
Verdiğin örnek ne alaka? İçeride zaten bangır bangır müzik çalıyor millet kendinden geçmiş, nezih sessiz sakin biryerdemiyiz de ben ses çıkarmayayım diye kendimi dizginleyeyim? Çok rahatsız olan varsa salon sahibi kural çıkarır - hocanın kendisi Ronnie gibi idman atıyor zaten- bağırmak yasak diye bizde uyarız 3-5 kişi rahatsız olacak diye kendimi frenlemem ben.
Ayrıca son yazdığın cümleyle bir alaka kuramadım da yazdığının tam zıttı şekilde de gösterebiliriz durumu, salonda bağırmak yasak olunca ab yemi girecen?
Mağara adamı gibi kükrediğimi falan da sanmayın 1 saat idman varsa bağırışlarım toplam 1-2 dk sürer. Sadece bağırmamdan değil fazla plaka kullanmamdan ayna karşısında poz vermemden rahatsız olanlarda var ayakkabıları çıkarıp idman yapmamdan bile rahatsız olanlar var gelip laf söylüyorlar ayakkabılarını giy diye, başkaları rahatsız olmasın diye hareket edecek olsam spor falan yapamam, ben nasıl rahatsız olduğum şeylere katlanıyorsam başkaları da 1-2 dakikalık sese katlanmak zorunda herkes fabrika ürünü gibi tep tip idman yapacak değil.
Senin gibi 10 tane adam aynı anda idman yapsa 2 dk dan 20 dk yapar.1 saattede 20 dk çığlık çok fazla . Bence ağza havlu olayı daha mantıklı =)