Soru saçma gelmesin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bb78
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bb78

Üye
Arkadaşlar bir sorum olacaktı ama soru saçma gelmesin lütfen.
Sınıfta bir kişinin tabiri caizse g*tünü indirmek istiyorum. onu dövebilirim ama beni takmıyor gibime geliyor bazen beni sinirlendiriyor napmam lazım ? kızların yanında rezil mi edeyim ?

forum ne hallere geldi vallahi yazık,şimdi burdakiler ne desin sna git ağzını burnunu kır yada kızların önünde pantolonunu indir falanmı ya cidden saçmalamanın daniskasını yapmışsın

Burası sıradan forumlardan değil en azından ben böyle düşünüyorum.Vakit öldürmek için insanların girdiği değil,belli bir amaç ve motive olmak için bir araya gelmiş insanların bulunduğu bir forum.Hyr soruyu geçtim bizim vereceğimiz cvb a göre davranacak olman sorudan daha fazla dehşet verici ayrıca.

takma niye uğraşıyorsun senı takmıyorsa takma konusma bıtsın satasıyorsa yumrugu vur gıtsın bırdaha yanına gelemez buyuk ıhtımal konu kılıtlenıcek.

Sınıfta bir kişinin tabiri caizse g*tünü indirmek istiyorum. onu dövebilirim ama beni takmıyor gibime geliyor bazen beni sinirlendiriyor napmam lazım ? kızların yanında rezil mi edeyim ?

Bizim sınıftada bir çoçuk var ismini vermek olmasın birazda ********dir...Çoçuğu dövüyom dövüyom akıllanmıyo nasıl şeyse artık...
Geçen hafta çoçuğu 3 günde 3 kez dövdüm Salı Çarşamda ve Cuma dövdüm...Çoçuk ağlıyor ogün ertesi günlerdede gülüyor.Eğer akıllanmazsa,al ustura sıkıştır bir yerde sokacakmış gibi yap.Zaten öyle ********ler,korkarlar böyle şeylerden.

Bizim sınıftada bir çoçuk var ismini vermek olmasın birazda ********dir...Çoçuğu dövüyom dövüyom akıllanmıyo nasıl şeyse artık...
Geçen hafta çoçuğu 3 günde 3 kez dövdüm Salı Çarşamda ve Cuma dövdüm...Çoçuk ağlıyor ogün ertesi günlerdede gülüyor.Eğer akıllanmazsa,al ustura sıkıştır bir yerde sokacakmış gibi yap.Zaten öyle ********ler,korkarlar böyle şeylerden.
Offf.. forum ne hallere düştü ya çoluk çocuk kaynıyo duh

Yöneticiler konuya el atsa iyi olur.

Git Döv Dayak istiyosa Hakkını Ver Ne diyelim Yani.. Dayak Cennetten Çıkmadır

haha ! Gerçekten saçma

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı