Tebrikler. Boy kilo nedir acaba? Bir de bacak atacaktınız merak ediyordum bayağıdır .
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
dostum.boy 172 cm.kilo 84 dü sanırsam fazla da olabilir şuan definasyondayım. bel 76 cm fln bayram da off yapıp bulka geçeceğim. bacak da atacağım.ama kendim foto çekemediğim için bayram sonrası bir tanıdıktan rica edeceğim ki foto çeksinTebrikler. Boy kilo nedir acaba? Bir de bacak atacaktınız merak ediyordum bayağıdır .
Haziran 18 de tekrardan başladım. Bugün itibariyle 3 aydan biraz daha fazla oldu
Haziran 18 de tekrardan başladım. Bugün itibariyle 3 aydan biraz daha fazla oldu[DOUBLEPOST=1537728367][/DOUBLEPOST]
Başlamadan önceki halim de bu
Trcieps ler ben buradayım diyor, biraz yağ oranı azalsa çok estetik bi görüntü olacağı kesin.Tabii şuanki halide estetik ve iriKollar biraz daha parçalı sanki
Nazar değdi dostum, 1 haftadır gidemiyorum halısahada ayağımın sağ kısmında kırılma oldu, 2 hafta daha dinlenicem :/Trcieps ler ben buradayım diyor, biraz yağ oranı azalsa çok estetik bi görüntü olacağı kesin.Tabii şuanki halide estetik ve iri