Sizce ne yapmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Trapez~

Üye
Sizinde bilgidiniz gibi vg için kıyafet de çok önemlidir :) Malum okullarda açılıyo sizce vg ciler dar kalıp (slim fit) mı tercih etmeli yoksa normal mi giymeli . bu benim aklıma çok takılıyor dar kalıp bir gömlek alsam göbek yok ama varmış gibi görünür diye çekiniyorum ... Şu an kullandığım gömleğin arka tarafını mı daraltsam :S Ne yapıcam bilmiyorum ama acilen bir çözüm bulmam gerek =) önerilerinizi bekliyorum normal sivil de giyilebilecek güzel vg için olan yada giyebilicekleri kıyafet tarzları söylerseniz sevinirim =)

Son düzenleme:
eğer fit bir vucudun varsa okulda dar kesim gömlek giymek daha güzel olur ama biraz hacimliysen ve kemiklerin iriyse bol giyin bence.ben öyle yapıyordum eskiden sivilkende bol giyinirim hep(tabi rapçı tarzı deil xD) xl deilde xxl alıyorum bol kendini daha çok belli ediyor bence..

boyuna göre kilon biraz az değil mi yav x) 53 kiloda midem çıktı diyorsun bide sen onu ufak bir cardio ile halledersin sorun deil aldığın kiloları vucuduna dağıtmaya çalış o zaman gayet iri durursun.benim boy 1.85 kilo 85 gayet memnunum mide çevrem 80-82 arasında seyrediyor.hem çok yiyorum hemde çok çalışıyorum cardio falanda yaparsan arada midendeki yağları eritebilir ve aldığın kiloları sadece midene değil vucuduna paylaştırabilirsin..

Dar kalıp giyin farkın belli olsun milletin beli kalınken seninki inceyken niye onlar gibi giyinesin xD

Mağazalarda var zaten slim fit al gitsin onlardan medium large xl felan onlarıda kendine göre denersin zaten artık dar kesim tercih ediliyor her mağazada bulursun

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı