mali67
Üye
onu burdan bilmek zorhocam dün tardıldım 65 kilo olmuşumyani bir cumadan diğer cumaya tamamen doğal yiyeceklerle 5 kilo almışım bu gerçekten çok iyi fakat bu 5 kilo yüzüme ve karnıma yansımadı acaba nereye gitti bu 5 kilo ?

onu burdan bilmek zorhocam dün tardıldım 65 kilo olmuşumyani bir cumadan diğer cumaya tamamen doğal yiyeceklerle 5 kilo almışım bu gerçekten çok iyi fakat bu 5 kilo yüzüme ve karnıma yansımadı acaba nereye gitti bu 5 kilo ?
hmm peki haftaya kadar bi 5 kilo daha alsam yüzümde biraz dolgunluk olur demi biraz zayıf yüzümonu burdan bilmek zoren güzeli diyetisyen biliyor onu cihaza giriyon ne nereye gitmiş biliyor
genetik birazda bu herkesin öncelikle kilo aldığı yer değişkendi.
olabilir neden olmasın sıra oraya geldiyse neden olmasın.belkide genetik yuzden kilo almıyordur onu ben bilemem deneyerek öğrenebilirsin ancak.hmm peki haftaya kadar bi 5 kilo daha alsam yüzümde biraz dolgunluk olur demi biraz zayıf yüzüm
bide kilonun kalça ve bacak kısmında toplanmaması için koşmak gerektiğini biliyordum ama bazı sitelerdekiler koşmanın faydasız olduğunu söylediler . bu konuda ne söyleyebilirsinolabilir neden olmasın sıra oraya geldiyse neden olmasın.belkide genetik yuzden kilo almıyordur onu ben bilemem deneyerek öğrenebilirsin ancak.
kilonun sağda solda toplanması demek genel manada yağlanmak oluyor zaten.bölgesel yağ yakma diye birşey yok her ne kadar savunanlar varsada.interval kardio yapmak gerekir yağ yakımı için.bide kilonun kalça ve bacak kısmında toplanmaması için koşmak gerektiğini biliyordum ama bazı sitelerdekiler koşmanın faydasız olduğunu söylediler . bu konuda ne söyleyebilirsin
anladım yaza kadar spora gitmeme imkan yok 70 kilo olup daha da kilo almamaya dikkat ederim o zaman bide haftada 4-5 kilo alıyorum weight gainer almama gerek yok demikilonun sağda solda toplanması demek genel manada yağlanmak oluyor zaten.bölgesel yağ yakma diye birşey yok her ne kadar savunanlar varsada.interval kardio yapmak gerekir yağ yakımı için.
5 kiloda fark edilmez zaten diye düşünüyorum biraz daha almam gerekecek galibakilo almanda sıkıntı yoksa gainer gereksiz tabikide. aldığın kilolar dağılımlı olduysa farketmek biraz zor oluyor tabi,
ben kilo aldığımı elbiselerimden farketmiştim.
bugün saat 5 te kalktım patates kızartması yedim işe geldim az önce kola + tavuk dürüm yedim iş çıkışı abur cubur yiycem eve gidip pekmez ve nutella yiyip uyuyacam sence yeterli beslenme mi bugün içinaynen 70 kiloya geldiğinde daha çok farkedilir
hepsi zararlı faydalı hiçbirşey yok tamamen kirli beslenmebugün saat 5 te kalktım patates kızartması yedim işe geldim az önce kola + tavuk dürüm yedim iş çıkışı abur cubur yiycem eve gidip pekmez ve nutella yiyip uyuyacam sence yeterli beslenme mi bugün için
onları da yiyorum da bugün baya uyumuşum saat 5 te kalktımama bu aldığın kaloriler hep abur cuburda,
kola yerine ayran iç,
o kadar sağlıklı gıdalar varken bunlarla kilo alman mantıksız,
mesela pilav,makarna,yulaf ve patates kızartması yerine haşlanmış ye[DOUBLEPOST=1452969471][/DOUBLEPOST]bunları bende yesem 90 100 kilo olurum herhalde ama dediğim gibi yap
inşallah yarın gidip dambıl falan alayım evde az bişey çalışayım bari kaç kiloluktan başlayım 3 mü 5 miidmanların hakkını vererek yaparsan kilo almakdan korkma yakarsın onları sen.
eyvallah hocam bu kadarını beklemiyodum ama 1 haftada 5 kiloaç değilsen zorlamana gerek yok tabi,
5 yeterli olacaktır
kirli beslenme mihepsi zararlı faydalı hiçbirşey yok tamamen kirli beslenme![]()