omer41 dedi:kür biteli 1 ayı geçti protein tozu dahi almıyorum ama sırtımdaki sivilceler cok fazla geçmiyor ne yapmam lazm??testestorone deca olmstm..Allah kahretsin ya!yardımmm
Geçmiş olsun Ömer, hakikaten dersini almışsın. Ben de dersimi aldım bu yazıyla zaten düşünmüyordum artık bu işlere hayatta bulaşmam.omer41 dedi:EEVET ZAYıftım..badiye basladııda 59 kgidim..ama bu kadar kiloyu kürle almadım tamamen...zaten krden sonra zayıfladım 2 kg..b,daha ömür boyu kür yapmam..cahilce dawrandım aklıma girdiler..inş bişi olmas ve inş geçer
omer41 dedi:ben söz verdim ve tuttum.dedikten sonra baska kür yapmadım!kür biteli 1,5 ay falan oldu aama sivilceler hala duruyor.5 g
ndür tozu aşırı yemeği yumurtayı fln kestim..AZ söndü..Debanjür die bi ilaç warmış onu alacam bide b ve c vitamini alacam.Valla baya coktuda azaldı 3 gündür..söndü...Ama cok dikkatli besleniyor kesinlike toz dahi kullanmıyorum 3 ay hiç bişi kullanmicam sonrada bi protein tozu alırım.Kürmü TÖVBE![]()
omer41 dedi:ben söz verdim ve tuttum.dedikten sonra baska kür yapmadım!kür biteli 1,5 ay falan oldu aama sivilceler hala duruyor.5 g
ndür tozu aşırı yemeği yumurtayı fln kestim..AZ söndü..Debanjür die bi ilaç warmış onu alacam bide b ve c vitamini alacam.Valla baya coktuda azaldı 3 gündür..söndü...Ama cok dikkatli besleniyor kesinlike toz dahi kullanmıyorum 3 ay hiç bişi kullanmicam sonrada bi protein tozu alırım.Kürmü TÖVBE![]()