Simetrim bozuldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Azi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Azi

Yeni Üye
Arkadaşlar evde çalıştığım 2 ay boyunca sol göğsüm sağ göğsüme oranla daha yukarda,sol kolumdaki pazu sağ kolumdakine göre daha iyi gelişmiş.Sizce ne yapmalıyım ben sağ kol pazu çalışması yapmalıyım diye düşünüyorum.Peki sağ göğsümü nasıl sol göğsümle aynı hizaya getiricem?

Ben solagim ve sol kolum sagdan daha fazla gelismis dogal olarak sag kolunda zamanla calisarak gelisimini belli eder.Sol gogsun sag gogse orani dengesiz durmandan kaynaklanabilir.Yaptigin hareketi uygularken yaninda birisi bulunsun ve duzgun olup olmadigi hakkinda yorumu alin.ona gore davranirsiniz. Iyi sporlar .

gene aynı agırlıksa uzun barla çalış sonuçta maksimumum kas aynı olcak gene benchte ve kolda barla çalış bunda sag kolun daha fazla zorlancak ve daha gelişcektir

• Like
Reactions: Azi
Dostum zaten evde hareketleri aynaya bakarak yapıyorum.Ben sağakım ama sol kolum daha gelişti.Bunun için sağ pazuma daha çok yüklencem.Bar falan yazmışsınız ben daha terimleri bilmiyorum daha açık yazarsanız bende anlayabilirim.Sabrınız içi teşekkürler

hmmm o zaman söyle deyim ikisinede aynı yüklen bar bunu saglıyor . belki geçmişte sagı çok sıkmaktan veya daha verimli çalıştıgından yırtılma olup kuçulme olabılır

• Like
Reactions: Azi
Dostum ben geçmişte kolları sıra sıra çalışıyordum.İkisini aynı anda taşıyacak kadar güçlü değildim.Hiçbir zaman kasımı yırtacak kadar zorlamadım kendimi.Büyük ihtimal sağı 3*20 yaparken solu 5*20 falan yaptığım için oldu.Farkında olmadan solu daha çok çalıştırmışım.Şimdi solu 5*20 yapıyorsam sağı 7*20 yapıcam umarım birkaç haftaya düzelir.Peki göğüsümdeki simetri bozukluğunu nasıl halledebilirim?

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/tags.php?tag=simetri
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/sa_kolum_sol_koluma_g-t3790.html?t=3790&highlight=simetri

Arama Kelimeleri : simetri

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı