merhaba, yaa benim boydan yana korkum var, 17 yaşındayım yaşıtlarım 1.80'ken ben hala 1.69 da kaldım, nasıl uzayacağım bilemiyorum. ayak numaram 44 oldu nerdeyse, 1.80lik arkadaşlarım nasıl şaşırıyor bi bilseniz, adamlar 42 ayak numarası ben burada 45e merdiven dayadım, gözlerde kahverengi, babamın ela gözleri geçmemiş onu eklemeyi unutmuşsunuz arkadaşlar, renkli gözler

tabi kahvede ayrı güzel ama bunu diyenlerin çoğu kahve gözlü insanlar, benim gibi
valla tip konusunda, şu baby face dediklerine benziyormuşum öyle diyor arkadaşlar ama boy konusunda çok tedirginim arkadaşlar. bu temmuzun 19u 18 olacağım, iki üç ay kaldı kalmadı ama hala 1.69 boy arkadaşlar sizce uzama şansım var mı? yaa her şeyi geçtim arkadaşlarım, ergenlikten önce hepimiz aynıydık böyle sonra şu ergenlik zıkkımından sonra bir baktım adamlar nirvanaya merdiven dayıyor, gerçi bende hormanel gelişme yavaş sanırım, sakallarım, bıyığım böyle çok değil oradan belli. arkadaşlar gerçekten korkuyorum yaa, abilerim 1.83/85 ben 69 ne yapacağım, siz söyleyin.
Benim sırt kısmım tekmiymiş neymiş, spor yapmadığım için birde sağlık sorunlarım girdi, küçük yaşta ergenliğe giriş dönemlerimde penisilin tedavisi oldum. Bide abilerim, ablalarım ben orantıyı sağlayamıyorum, arkadaşlarım biraz abarttığımı söylüyor ama üç dört sene önce şişman, şimdide çok zayıfım, zaten spor yapmadığım için kemiklerim çok acı veriyor, doktor demişti; basket oyna, yüzmeye git, yaşın ilerledikten sonra vücut geliştir.
Diğer sorularımı da ilerleyen zamanlarda soracağım, inşallah sizler gibi olurum gerçekten de 18 yaşında sayılırım ve şöyle adam akıllı, şekilli bir vücudum yok, bedenimle barışığım ama o benimle değil, spor yapmadığım için çok ağrı çekiyorum.
Birde en tedirgin olduğum bende sizler gibi bodybuilding yani vücut geliştirmeye gitmek istiyorum ama boy ve yaştan çekiniyorum. bunu yeni başlayanlardan detaylı soracağım sadece bende yazmak istedim bu arada forumda yeniyim,
abilerim, ablalarım merhaba