Satılık Delta 50 kg. döküm çantalı set... Bench press sehpa hediye...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
5 kg x4
2.5 kg x6
1 kg x6

2 adet kısa bar, 1 adet uzun bar 160cm, 1 adet "Z" bar satıyorum (Faturaları vardır). Kendi yapmış olduğum bench press sehpasınıda hediye edeceğim. Çok ahım şahım birsey değil ama gayet güzel iş görüyor. En kısa zamanda fotoğraflarıda eklıyecegim, yaklaşık 2 ay civarı kullandım en ufak paslanma vs. soz konusu degıldır. İzmir içi elden vermeyi düsünüyorum. Diğer illere kargo ile göderebilirim ama alıcı için biraz masraflı olabilir. Saygılar...

Fiyat: 155 tl dir. Pazarlık yoktur.

İletişim: [email protected]

5 kg x4
2.5 kg x6
1 kg x6

2 adet kısa bar, 1 adet uzun bar 160cm, 1 adet "Z" bar satıyorum (Faturaları vardır). Kendi yapmış olduğum bench press sehpasınıda hediye edeceğim. Çok ahım şahım birsey değil ama gayet güzel iş görüyor. En kısa zamanda fotoğraflarıda eklıyecegim, yaklaşık 2 ay civarı kullandım en ufak paslanma vs. soz konusu degıldır. İzmir içi elden vermeyi düsünüyorum. Diğer illere kargo ile göderebilirim ama alıcı için biraz masraflı olabilir. Saygılar...

Fiyat: 155 tl dir. Pazarlık yoktur.

İletişim: querizma_35hotmail.com35@

selam..
ben spora yenı baslıycam aletlerı almayı dusunuyorum..msn adresını ekledım benım adresım ibrahim_unluer@hot kabul edersen konusuruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı