Abi o bebek ne öyle yav Allah esirgesin çok tatlı
sağol kardeşimAbi o bebek ne öyle yav Allah esirgesin çok tatlı
D6502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Jiletle sıfırlayıp minoxidili sürdüm işte ama tam olarak nasıldı inan hatırlamıyorum çok önce kullanmıstımdostum nasıl kullandın da sakalın bu hale geldi
nereden almıştınız ? özel mesaj yolu ile link verebilir misiniz? malum ülkemizde dolandırıcı çok fazla sahte bir ilaç almak istemiyorumJiletle sıfırlayıp minoxidili sürdüm işte ama tam olarak nasıldı inan hatırlamıyorum çok önce kullanmıstım
Hocam merhabalar. Yabancı forumlardan ve YouTube'dan gözlemlediğim kadarı ile Kirkland Minoxidil ile mükemmel sonuçlar elde edilebiliyor. Bu ürünü aldığınız sitenin linkini buradan veya özel mesajdan bana söyleyebilirseniz çok memnun olurum. Ek olarak sormak istediğim bir şey var. Bir türk forumunda "Sakal çıkması için Minoxil %5 Forte kullanan kişinin günlüğü" adlı konu var. Burada kullanan kişiler ürünü bıraktıktan sonra dökülme yaşandığını söylüyor. Gerçi sitedeki ürün sizin kullandığınız üründen farklı sanırım hatta linkini de atayım: http://www.cilthekimi.com/sorusor/s...için-Minoxil-5-Forte-kullanan-kişinin-günlüğü2 ay 10 gün.. sonuçlar çok iyi arkadaşlar. kırkland marka minoxidil aldım yurtdışından getirttim biraz daha pahalı ama onu kullanıyorum. kıl kökleri kalınlaşmaya başladı tüğlenme şeklinde başlıyor ve uzadıkça kökleri güçleniyor. şuan elimi yukarı doğru kaydırdığımda o tırtık hissini alıyorum. 23 yaşına kadar çıkmayan sakallar 2 ayda tüğlenmeye kalınlaşmaya başladı. 4 ay sonra tamamen düzgün bi sakal formuna ulaşacak. before after koyacağım . sağlıcakla kalın.
Hocam katılıyorum sana.Sakal seyrek veya çıkmaması genetiktir bunun için eeose falan kullanmak pek bir şey değiştirmez..
Hocam yurt dışından aldığın yerin linkini özel mesaj ile veya buradan yollama şansın var mı acaba.Kırkland markada eczanedeki markada aynı sanki içerik olarak. Aynı koku aynı tat. 3 ay 20 gün oldu şuan ince sakal bıraktım ve gören herkes ince sakal yapmışşın yakışmış gibi sözler söylüyor hiç tüğ bile olmayan yanaklarımda kıl kökleri oluştu ve sertleşmeye başladılar. Bıyıklarım ve çenemde deri gözükmüyor okadar sık ve kalın. Yanaklarımda o kalınlığa geldiğinde ciddi güzel bi sakal bırakıcam. Sakalı olmayan ve seyrek olan arkadaşlar kesinlikle kullanın çok daha farklı gözüküyorsunuz faydasını görürsünüz