Arkadaşlar 17 yaşındayım.Sınıfta 12 erkek var ben dahil 3 kişide sadece sakal çıkmıyor.Geçen gün hoca suratıma baktı oğlum sen sakallarını mı uzatıyon dedi.Hoca uzaktaydı ve yaşlıydı nasıl baktıysa artık bıyıklarımı sakal gibi görmüş.Her neyse o sırada bir arkadaş yok hocam o bıyık daha tüy bu sakal çıkmıyor arkadaşta dedi.Sınıf gülerken bende avanakça gülmek zorunda kaldım ama o sırada içimden nasıl küfrediyorum.Gururum kırıldı bi kere.
Arkadaşlar köse olabilir miyim ? Bıyık kısmında tüy şeklinde çıkıyor.Ve geçen sene çene kısmında çıkmazken artık çene kısmında da hafiften sakal var ama sadece yakından baktımı görülüyor.Onun dışında yanlarda falan hiç sakal belirtisi yok ? Arkadaşlar daha ergenlikte olabilir miyim ? Eğer öyleysem sakalım çıkmaya başladımı vücut gücüm arttıp kaslarım daha da sertleşir mi ?
Son sorum biraz saçma oldu ama kusura bakmayın artık.
Arkadaşlar köse olabilir miyim ? Bıyık kısmında tüy şeklinde çıkıyor.Ve geçen sene çene kısmında çıkmazken artık çene kısmında da hafiften sakal var ama sadece yakından baktımı görülüyor.Onun dışında yanlarda falan hiç sakal belirtisi yok ? Arkadaşlar daha ergenlikte olabilir miyim ? Eğer öyleysem sakalım çıkmaya başladımı vücut gücüm arttıp kaslarım daha da sertleşir mi ?
Son sorum biraz saçma oldu ama kusura bakmayın artık.