Sabah protein tozu ve kreatin kullanmalımıyım ?

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır antrenman yapıyorum ama kafam da tek bir soru var onu yanıtlarsanız sevinirim ben sabah spor salonuna gidiyorum saat 7 de . saat 5.30 kalkıyorum ve haliyle kahvaltı yapamıyorum o yüzden bir ölçek protein tozu ve 3 gr kreatin alıyorum ve spordan hemen sonrada bir ölçe protein ve 3 gr kreatin alıyorum bu doğru bir kullanımmıdır ?

Yoksa sabah sadece kreatin alıp antrenman sonrası mı protein tozu + kreatin almalımıyım ?

sabahleyin spordan önce yapamıyorsanız spordan sonra kahvaltı yapmaya çalışın kreatini spordan önce 5 gram almanız yeterli olacaktır whey alımı doğrudur

sabahleyin spordan önce yapamıyorsanız spordan sonra kahvaltı yapmaya çalışın kreatini spordan önce 5 gram almanız yeterli olacaktır whey alımı doğrudur
Aurin, normalde bayadır bir antrenman geçmişim ve Supplement kullanımım oldu ama nedense aklıma takıldı bu soru cevabın için saol , bu arada antrenmanda önce sadece 5 gr protein alımı yeterlimidir bu şekilde mi kullanıyorsunuZ

Aurin, normalde bayadır bir antrenman geçmişim ve Supplement kullanımım oldu ama nedense aklıma takıldı bu soru cevabın için saol , bu arada antrenmanda önce sadece 5 gr protein alımı yeterlimidir bu şekilde mi kullanıyorsunuZ
antremandan önce iyi beslenmeniz antremanda daha iyi basmanıza neden olacaktır o yüzden minimum 20 gram hayvansal protein almaya bakın kreatini eve antreman öncesi 5 gram alıyorum günlük doz

antremandan önce iyi beslenmeniz antremanda daha iyi basmanıza neden olacaktır o yüzden minimum 20 gram hayvansal protein almaya bakın kreatini eve antreman öncesi 5 gram alıyorum günlük doz
Anladım ama dediğim gibi sabah 6 gibi kalkıp spora gittiğim için kahvaltı yerine isolate protein tozu alıyorum, peki spordan önce protein tozunun almadaki mantık nedir yani spor esnasından kas kaybınımı önleyecek ?

Anladım ama dediğim gibi sabah 6 gibi kalkıp spora gittiğim için kahvaltı yerine isolate protein tozu alıyorum, peki spordan önce protein tozunun almadaki mantık nedir yani spor esnasından kas kaybınımı önleyecek ?
spor esnasında kaslarınızın gerekli amino asitlere ve besinlere ulaşabiliyor olmasıdır. Ama bunu protein tozu alarak değil, spordan 1.5 – 2 saat önce karbonhidratlı ve bol proteinli bir yemek yiyerek de yapabilirsiniz. Spordan önce yemek yiyemiyorsanız 1 saat önce almanız wheyi yeterli olacaktır kas yıkımını önlemek için

Back
Yukarı