sabah kahvaltınızı paylaşırmısınız

6 yumurta beyzından omlet içinde 80 gr lor,light kaşar,sevdiğim yeşillikler bazen mantar yanındA şekersiz sütlü kahve

2 yumurta
100-500 gram lor
50-100 gram c vitaminli muzlu bebek mamasi (lor tatlandirmak icin harika oluyo kesinlikle tavsiye ederim )
domates salatalik biber
2-3 light ekmek
1 cupa nescafe
Metformin
metformin ? yüksek karb. yok ki hipoglisemi yaşatmasın. Tabi muzlu bebek mamasını unutmuşum şeker yüksektir onda :D

evet sekerli oluyo ve tabi gunun kalaninda 4-5 tabak makarna yiyom pek sorun olmuyo. :)
makarnanın GI si fazla değil, sıkıntı olmaz da şekerli bir şeyle tüketmezseniz hipoglisemi yaşarsınız :D tecrübeyle sabit ben attım yarım saat şekerli bir şey yemedim dünya dönmeye başladı :D

ilk kullanisiminda zeytinyagli fasulyeyle yemistim 2 gun hastanede yattim safra kustum asiri gaz ve kabizlik olmustu metformin saolsun :)
ama bas donmesi vs. hic yasamadim.
:D

ilk kullanisiminda zeytinyagli fasulyeyle yemistim 2 gun hastanede yattim safra kustum asiri gaz ve kabizlik olmustu metformin saolsun :)
ama bas donmesi vs. hic yasamadim.
:D
Fasulyeyle alakası yok onun :D yağların emilimini bloke ediyor o yüzdendir :D

4 yumurta beyazı sarı hiç tüketmiyorum 5 dilim çavdar ekmeği 4 ünü 2 kibrit kutusu peynirle yiyorum 1 ini tereyağ bal ile, 1 domates,1 salatalık 8 tane zeytin 0.5 litre su, yaklasık 6 aydır kahvaltım bu düzende gidiyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
Yukarı