saçlarmın justin bieber in ki gibi olmasını istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar slm ben saçlarımı justin bieber in kie gibi uzatmak istiorum şimdi bizim lisede 2. döneim son 1_1.5 ayında kızmıorlar yazın uzun olmasını istiyorum onn için ben 2. dönemde saçlarımı 2 numaraya kestirmek istiyorum hani her yeri aynı eşitlikte olsun diye ama şimdiden bi fikriniz varmı saçlarımı alıştırayım onnki gibi olması için bi kestirme şekli bi bakım kürü fln önerebileceğiniz bişey varmı şimdiden tşk

ah şu liseliler, keşke şu foruma liselileri almasalar
ama yine de bir öneri de bulunayım, internete girdiğin tarayıcının sağ üst köşesinde çarpı işaretine tıkla, sonra git bir gazete bayiden salsa, trendy gibi dergiler var onlardan al ve oku. hadi kolay gelsin, genç arkadaşım.

Ne desem yalan olur üstteki üyenin yorumlarına katılmakla beraber hayatta basarılar diliyorum sana ihtiyacın olacak...

Bilinçsiz Liselileri Almasak :) [Şekil A ↑↑↑↑↑]

ah şu liseliler, keşke şu foruma liselileri almasalar
ama yine de bir öneri de bulunayım, internete girdiğin tarayıcının sağ üst köşesinde çarpı işaretine tıkla, sonra git bir gazete bayiden salsa, trendy gibi dergiler var onlardan al ve oku. hadi kolay gelsin, genç arkadaşım.

acaba biz ne yapabiliriz bu konuda...burda boşboş uğraşacağına git berber le konuş,daha iyi olur...

kazıttır,yenileri süper çıkar

bende onun saçını çok beğeniyorum ama dalgalı olduğu için olmuyo bi türlü ama çocuğa cidden yakısıyo ve çok güzel :) inşallah berberin becerir

bu çocuğun öyle bir suratı var ki, erkek olduğu bilinmese kız zannedilebilir. hem de en dyke olanından.
genç ergenlerin yeni sevgilisi sivilceli repci. jay leno'da izledim gördum, gel beni dov diyo yani, başka bir şey degil.

justin biber ne la =)
türkcedede ingilizcedede komik bi soyadı varmıs elemanın
sarkıcı filan heralde bebe google dan baktım smdi
biberde olsa domateste olsa sac uzatmak sacların harbi uzun sac oldu asamasına ulasana kadar bi 3-4 aylık süreci adamı krize sokar önce bunu bil
inanılmaz cirkin sekilsiz hallere girer uzayana kadar bi türlü gecmez o wakit
bide o biber kardesin sac yapısıyla seninki tutar mı o da var hani biber olsun dersin kalın tellidir dalgalıdır sacların kabarıktır falan biber derken papaz gibi bisey olursun allah korusun =)
bi dönem herkes ilhan mansız olmaya calısmıstı ..rabbim korusun tekrarından
neyse 1-2 ayda olmaz o is onu bil en azından

1 haftada justin bieber gibi gibi saçların olsun istiyorsan hemen tıkla :D
Siteye 18 yaş sınırı koyulup tc kimlik numarası ile kayıt olunsun :)

Emin ol,Taktiğini bulmuşsun 2'e kestir full snra bırak sal saçları uzasın Biber gibi çıkma şansı var .. :):):)

justin biber ne la =)
türkcedede ingilizcedede komik bi soyadı varmıs elemanın
sarkıcı filan heralde bebe google dan baktım smdi
biberde olsa domateste olsa sac uzatmak sacların harbi uzun sac oldu asamasına ulasana kadar bi 3-4 aylık süreci adamı krize sokar önce bunu bil
inanılmaz cirkin sekilsiz hallere girer uzayana kadar bi türlü gecmez o wakit
bide o biber kardesin sac yapısıyla seninki tutar mı o da var hani biber olsun dersin kalın tellidir dalgalıdır sacların kabarıktır falan biber derken papaz gibi bisey olursun allah korusun =)
bi dönem herkes ilhan mansız olmaya calısmıstı ..rabbim korusun tekrarından
neyse 1-2 ayda olmaz o is onu bil en azından

yoruma koptum ya:D

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenmiştir.?

Kilinlenme sebebi:
Açmış olduğunuz konu tamamen anlaşılamaz , gereksiz kısaltılmış kelimelerden kurulmuş cümleler içermektedir.
Lütfen 1.dk.nızı ayırarak forumda mesaj yazma ve türkçeyi doğru kullanma kurallarını okuyunuz!
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/forumda-mesaj-yazma-ve-t-t21377.html

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı