saçla alakalı bi konu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok feci saçmalamışsınız arkadaşlar.forumun kalitesini düşürdüğünüz bariz ortada.ben yeni yetmelerin 1 yılda çok bişey bildiğini sanıp milleti kırıcı üslupla eleştirmesini doğru bulmadığım gibi 10 yıllık bir sporcununda kırıcı bir üslupla eleştirmesini doğru bulmam çünkü vücudun gelişir gelişirde birazda kişiliğin gelişsin.bu lafı söylememin sebebi 1 yıllık sporcu deseydim kaç yıldır yaptığımı nerden biliyorsun cümlesiyle cevabımı alacaktım.sanırım vücut geliştirmeyle kişilik orantılı gelişmiyor buda ispatı.umut arkadaşımız bilmiyor bile olsa ona düzgün bir üslupla doğru cevabı vermemiz gerekir.çünkü burası bilgi paylaşım platformu.soru sormazsan kimse sana durduk yere sormadığın sorunun cevabını vermez.ha şaka yapmış bile olsa dalga geçer gibi eleştirmek bize düşmez onu forumun yöneticileri yapar ama onlar yönetici olduğu halde bile dalga geçmezler sadece uyarırlar;)umutun soru soran arkadaşa yaptığı tavır sizin umuta yaptığınız tavırla aynı kapıya çıkıyor.mademki üyeler birbirini uyarıyor bende üyeleri uyaranı uyarıyorum çünkü rahatsız oldum bu durumdan ve bu konu uzar gider çünkü saçmalama kapasiteniz yüksek bence konuyu kilitlesinler.

Umut arkadasımız bilmiyorsa yorum yapmamalı sonuçta yanlıs yönlendirmeyle konuyu açan arkadaşımız etklenir.

akabinde birşey daha eklemek istiyorum umutun ne tür şartlarda spor yapıp yapmadığını ve/veya şaka yapıp yapmadığını bilip bilmeden ona vücuduyla ilgili kişisel hakaret senin forumdan atılmana sebep olur TEURG birbirimize biraz daha saygılı olalım bence.

Kinayeyle alakası yokki kinaye üstü kapalı sözdür.Adam burda "saç kısa olmassa vücut gelişmez! "demiş.Burda üstü kapalı anlatmak isteği hiçbirşey yok.Düşünerek yazılmış bir cümle değildir.

imla kılavuzunu aç bak . parantez içinde ünlem işareti ne anlama geliyor diye.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:41 ----------

Umut ne alakası var hiç anlamadım :D :D

Köklerden alınmayan kılların vücuda hiç bir faydası olmazzzzz....

Jilet ile kesilen kıllar asla daha iyi kas gelişimi sağlamazzzz Nerden buluyorsunuz böyle saçma bilgileri çok merak ediyorum ya hakkaten ha.

Çok kısa olmalı yoksa vücut gelişmez :D :D :D sadece komik başka birsey değil

Sizin kafanızda hiç saç yok ama vücuttada pek birsey yok neden böyle peki??

Önemli değil sac uzunluğu ama kısa sac kemald nin söylediği gibi vücudu daha buyuk gösterir.

bu tür bir yeni başlayan sorusuna verilecek cevap böyle olur. bunun atasözü de var !!!!
saçlar uzun mu olmalı kısa mı ????
benim kafamda saç olmamasının sebebi yaşımın 35 olması ve ailemdeki her erkek gibi benim de KEL olmam.
vücutta pek bir şey görememiş olmanın nedeni de açıklarım aslında ama o zaman çok sevdiğim bu forumdan atılırım.
ilgili ilgisiz bir çok soruya uzman gibi cevap vermektense bazı saçma konuları ayıklamak gerek diye düşünüyorum .

mutlaka çok kısa olmalı aksi takdirde vucut gelişmez (!)
:))))) bence cevap mukemmel ve yerini bulmustur. tepki gosteren arkadaslar bence fazla abartmislar...
ayrica soruya istinaden kisa sac vucudu daha iri gosterebilir yine de herkes icin gecerli degil. fizyonomi ile alakali biraz. benim tavsiyem kesinlikle kisa sac hatta olabildigince kisa cunku kullanilmasi daha rahattir hem antreman sirasinda terleme acisindan hem surekli dus alindigi icin uzun sac yipranacaktir. yipranmamasi icin cok bakim gerektirir.

sevgili Metall123 arkadaşım ;
yeni başlayanlar bölümünde bir konu açtığına göre bu sporda yenisin demektir.gerçi bu sporda her kim kaç senedir çalışıyorsa çalışsın mutlaka öğreneceği yeni birşeyler vardır diye düşünüyorum.ancak ben bu spora ilk başladığımda merak ettiğim ve sormak istediğim şeyler saçın kısa veya uzunluğundan ziyade nasıl olur da kaslarımı daha sağlıklı geliştiririm , hangi hareketler daha faydalı , beslenmem nasıl olmalı v.b şeylerdi.
vucut ve sağlık için faydalı şeyler öğrenmek ve bunun için soru sormak herkesin hakkı tabi . ama saç uzun mu olmalı kısa mı ? giydiğim atlet pamuklu mu olmalı yünlü mü ? v.b sorular ve cevapları hiç kimsenin daha iyi gelişmesini sağlamaz.
kırıcı ve yanıltıcı olduysam YALNIZCA SENDEN özür dilerim . sen antrenmanlarına , beslenmene ve dinlenmene dikkat ettiğin sürece saçın uzunluğunun hiçbir önemi yok . benim gibi kel de olsan ya da uzun saçlı da olsan fark yok.kendini nasıl daha iyi hissediyorsan o şekilde kes ya da uzat saçını.
kal sağlıcakla...

forumda arama butonuda bulunmaktadır daha 2 gün önce bu kıl mevzusunu okudum.arama butonuna sadece kıl bile yazarsanız gereken açıklamalar karşınıza çıkar.hemen aklımda kaldığı kadarıyla cevap vereyim.bi çok kişivücut geliştirme yapanların kıllarının olmadığını sanar yanılgıya düşer bu bir şehir efsanesidir kimin uydurduğu bilinmez tabi ama halkımızın basket oynarsan uzarsın ve çok şiştin yeter cümleleriyle aynı kapıya çıkar.vücuttaki kıllar siz onları kessenizde kesmesenizde yerlerinde dururlar ve onlar için daima protein vücut tarafından otomatik olarak ayrılır.ama şöyle bi durum vardır özellikle göğüs bölgesinde alınan kıllar hatları daha belirgin kılar.

Ben umut a yalan yanlış veya aşşağılayıcı bir şey söylemedim.Avatarından ve "Üye fotoğrafları" Bölümünden gördüğüm kadarı ile başında saç olmadığını biliyordum.Yani onu dalga geçerek söylemedim kesinlikle yanlış anlaşılmasın.

Ben umut a yalan yanlış veya aşşağılayıcı bir şey söylemedim.Avatarından ve "Üye fotoğrafları" Bölümünden gördüğüm kadarı ile başında saç olmadığını biliyordum.Yani onu dalga geçerek söylemedim kesinlikle yanlış anlaşılmasın.

Bu kadar mütevazi olma, yanlışın yok ki nereni yanlış anlasın. Burada konu açanın üye tarihine ve yazdığı mesaj sayılarına bakmaları akıllarına gelmemiş sanırım.

Bu forumdakilerle dalga geçmek için üyelik açacak hali yok diye tahmin ediyorum. Ve yazdığı cümledende anlaşılacağı üzere yaşca pek yetişkinde değil.

Onun düşüncesi size basit gelir, sizin düşüncenizde 15 yıllık bir vg ciye basit ve amatörce gelir. Bunları göz önünde bulundurarak, herhangi bir söz sanatına başvurmadan açık bir dille bilgi verilmesi daha doğrudur gibi... :D

Bizim salondada çalışan arkadaşlar var 14-15 yaşında geleceğin vg cileri(1-2 aylık sprclr) onlara da desem, bench press aslında karın kası yapıyor, kim bilir belki bilginin yanlış olduğunu sorarak veya araştırarak bulana kadar ona inanacaklar? herkesin bilgisi standart değildir yada uğraşacağı dalı daha yeni yeni seçenlerin o alandaki bilgileri üst düzey olmayabilir desek daha doğru olur

burası forum.bilgililer bilgi edinmek içinbirşey yazıyor.yani bizlere danışıyorlar. size göre saçma gelebilir.arkadaş sorusunu sormuş.acaba nasıl uzatsam kestirsem güzel diye.neden anlamıyorum birileri illaki adminin görevini yapacak cürrette bulunuyorlar anlamadım.o kişiye baktığımızda vücut geliştirme sporuylada uğraştığını zannetmiyorum :)
bence bu sporla uğraşmayanları elemek lazım :)

Yazdığın pragrafın başı ile sonu niye birbiriyle çelişiyor onu anlamadım.
:D
Çok ilginç, daha yeni başlamış spora sorusuna dalga geçmeden açık bir şekilde yardımcı olunmalıdan direk -> bu sporla alakası yok gibi elemek lazıma'a geçmişsin
:D

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/sa-ve-enerji-ili-kisi-t31839.html?t=31839&highlight=sa%E7

Arama Kelimeleri :
saç

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı