HamzaYüksel
Üye
çok feci saçmalamışsınız arkadaşlar.forumun kalitesini düşürdüğünüz bariz ortada.ben yeni yetmelerin 1 yılda çok bişey bildiğini sanıp milleti kırıcı üslupla eleştirmesini doğru bulmadığım gibi 10 yıllık bir sporcununda kırıcı bir üslupla eleştirmesini doğru bulmam çünkü vücudun gelişir gelişirde birazda kişiliğin gelişsin.bu lafı söylememin sebebi 1 yıllık sporcu deseydim kaç yıldır yaptığımı nerden biliyorsun cümlesiyle cevabımı alacaktım.sanırım vücut geliştirmeyle kişilik orantılı gelişmiyor buda ispatı.umut arkadaşımız bilmiyor bile olsa ona düzgün bir üslupla doğru cevabı vermemiz gerekir.çünkü burası bilgi paylaşım platformu.soru sormazsan kimse sana durduk yere sormadığın sorunun cevabını vermez.ha şaka yapmış bile olsa dalga geçer gibi eleştirmek bize düşmez onu forumun yöneticileri yapar ama onlar yönetici olduğu halde bile dalga geçmezler sadece uyarırlarumutun soru soran arkadaşa yaptığı tavır sizin umuta yaptığınız tavırla aynı kapıya çıkıyor.mademki üyeler birbirini uyarıyor bende üyeleri uyaranı uyarıyorum çünkü rahatsız oldum bu durumdan ve bu konu uzar gider çünkü saçmalama kapasiteniz yüksek bence konuyu kilitlesinler.
Umut arkadasımız bilmiyorsa yorum yapmamalı sonuçta yanlıs yönlendirmeyle konuyu açan arkadaşımız etklenir.