Resşimlerim Futbolcuyum boy 1.84 kilo 78 nasıl sizce? yaş 18

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Striker

Üye
Arkadaşlar boyum 1.84-kilom 78 tek sorunum karın kası çıkmıyor nasıl yapabilirim bu vücutla görüşlerinizi merakla bekliyorum yaşım 18 ve futbolcuyum

Eklentiler

• Resim 001.jpg
    Resim 001.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 460
  • Resim 002.jpg
    Resim 002.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 455
  • Resim 004.jpg
    Resim 004.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 404
  • Resim 005.jpg
    Resim 005.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 444
  • Resim 007.jpg
    Resim 007.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 433
Bende onu soruyorum Önerin olursa söyle X) yinede TEşekkür ederim ama benim senin kadar hacimli olmamı bekleyemessin XD

abicim bence karın kaslarının üzerinde yoğunlaş karındaki baklawalar ortaya çıktımı acayip karizman süper bir plaj vücudu bense sen beni dinle ;)

Teşşekkür ederim ben de onu istiyorum işte sadece carido mu yapsam yoksa temmuz 9 unda tatile gidicem fazla bi deişiklilk olmaz ama napıyım haftada 3 gün cardio mu yoksa gün aşırı mekik mi çekiyim 25 x4

tam bilemiyorum bende de karın fazla yok üsttekiler belli ama alttakiler belli olmuyo çok kötü bi durum senin için bir şey söylemicem ama bence mekik daha iyi olur

tam bilemiyorum bende de karın fazla yok üsttekiler belli ama alttakiler belli olmuyo çok kötü bi durum senin için bir şey söylemicem ama bence mekik daha iyi olur

Vallahi öyle benim vcudum iyidir kim görse iyi der ama karın bitiriyor işi :(

bak bu deri kalınlığından da kaylanıyo olabilir zaten bu baklavaları ortaya çıkarmak için büyük bir sabır grekiyor her yerde böyle yazıyor yani sorun bizde ya da sende değil

bak bu deri kalınlığından da kaylanıyo olabilir zaten bu baklavaları ortaya çıkarmak için büyük bir sabır grekiyor her yerde böyle yazıyor yani sorun bizde ya da sende değil

peki Sence nasıl benim Vücut çok kötü deil dmi mekii ede başlıyorum bugün 25 x4 bi ay boyunca çekicem

dostum bence spor salonuna gidersen güzel bir vücuda sahip olabilirsin vücud alt yapısı var bana sorarsan geliştir vücudunu

Striker karın kası istiyorsan önce karındaki yağı yakmalısın çok yağın yoktur ama kasların görünmesini engelleyecek kadar var herhalde.Bunun için Cardio - sonrada karın hareketleri sadece mekik çekme birsürü karın hareketi var alt karın üst karın onları bi araştır derim öyle çalış sonra farkı kendinde görüceksin.Kolay gelsin.

bir futbolcu için gayet uygun bir fizik fakat üstüne biraz koymak lazım...
bir futbolcudan bir bodyci fiziği beklemek zaten saçma olur...
Striker, kendi vucut ağırlığını kullanarak yoğun idmanlar yapmalısın...
şınav , barfix, mekik gibi hareketler senin en yakın dostun olmalı, yağ oranın düşük , abs leri çıkarmanın yolu mekikten geçiyor senin için, mekiğe asıl, bunun yanında şınav ve barfixi ihmal etme...
Bunların yanında squat tavsiye ediyorum, ben futbol oynadığım dönemde squatın oldukça faydasını görmüştüm, squat başta bacakların olmak üzere, tüm vucudunu güçlendiren komple bir harekettir, ayrıca bir futbolcu olarak çevikliğinden ve hızından da kaybetmezsin.
Leg extansion, leg curl gibi güzel hareketler de bacaklar için güzel hareketlerdir.

saygılar

peki Sence nasıl benim Vücut çok kötü deil dmi mekii ede başlıyorum bugün 25 x4 bi ay boyunca çekicem

karın kaslarının gelişmesi için sadece mekiğe güvenme, yukarıda verdiğim linkte karın kasları için farklı ve etkili hareketlerin olduğu, yanlış hatırlamıyorsam 15 dakkalık bir program var.. ve yorumlara bakarsanda, gayet başarılı bir program olduğu yazıyor..

Herşeye rağmen çıkartamadıysan, beslenmeni gözden geçir. Bol proteinli bir beslenme programıyla kısa sürede fayda sağlayacağına ve gözle görülür şekle sokacağına eminim. Forumda birçok konu var beslenme ile ilgili, onları incelersen faydalı olacaktır. Diğer kullanıcılarında dediği gibi karın egzersizleri yapmalısın gün aşırı şekilde. Cardio yap demiyeceğim, öldüresiye koşturuyorlardır zaten idmanlarda.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir.
- Hakkınızda eksik bilgi verilmiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı