Thesyseng
Üye
36 yas yag tuketimi de az oldugundan dolayi etkilemis olabilir mi acaba ?Teston bu yas icin epey dusuk ne yaziki ki..
Yarin doktor gerekenleri verir artik yukseltmek icin
36 yas yag tuketimi de az oldugundan dolayi etkilemis olabilir mi acaba ?Teston bu yas icin epey dusuk ne yaziki ki..
PArdon ben cervantes in sonuclari sanmistim.36 yas yag tuketimi de az oldugundan dolayi etkilemis olabilir mi acaba ?
Yarin doktor gerekenleri verir artik yukseltmek icin
Onu da yaptirayim ilk firsattaPArdon ben cervantes in sonuclari sanmistim.
yas olarak bende 33 yasindayim, ortalama 630-650 arasi testom var.
diet elbette cok etkili ancak prolaktin seviyeleri vs de kouyla yakindan ilgili, endokrinolog ile gorusunuz. Turkiyede pek cok doktor referans araliginda gorunce milleti dusuk testoya mahkum eder. Iyi bir dotor bulup tum hormon kontrollerini tatbik ettiriniz.
Hangi testlerden geçtiğini bilmiyorum, tesler pahalı şeyler umarım yapılıyordur ve yeterlidir. Nitrofull muz aromalı nişastanın protein tozu diye uzun süre satıldığı bi ülkede yaşıyoruz unutma. Sahte protein tozunu tespit edebileckelerini zannetmiyorum nitrojen testiydi sanırım bizdeki.Dostum uzun uzun yazmışsın iyi hoşda bu protein tozu kreatin vs. ülkede izin verilmeden önce yüzlerce testten geçiyo hem firma hem bakanlık tarafından. Oral streoid olsa bu zaten izin verilmez.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dostum uzun uzun yazmışsın iyi hoşda bu protein tozu kreatin vs. ülkede izin verilmeden önce yüzlerce testten geçiyo hem firma hem bakanlık tarafından. Oral streoid olsa bu zaten izin verilmez.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ederler de kim uğraşacak.Biz millet olarak işimizi hakkıyla yapmak yerine günü kurtarıp kolay para kazanmayı tercih eden insanlarız genelde.Ses çıkmıyorsa salla gitsin memur çalışan davranışına sahibiz maalesef.Neler yedik içtik yıllarca neler yedirdiler insanlara.Bunlar cicili biçili ambaljlarda ve yurtdışından geliyor tamam olay bitmiştir.Kimse araştırmaz kandırmayalım kendimizi...Hangi testlerden geçtiğini bilmiyorum, tesler pahalı şeyler umarım yapılıyordur ve yeterlidir. Nitrofull muz aromalı nişastanın protein tozu diye uzun süre satıldığı bi ülkede yaşıyoruz unutma. Sahte protein tozunu tespit edebileckelerini zannetmiyorum nitrojen testiydi sanırım bizdeki.
İşin kötü yanı her suplemente yapmıyorlar test sanırımhastanelerden ''şu kadar kişi gebermek üzereyken acile geldi, bunlar şu suplementi kullandıklarını söylediler'' diye rapor geliyor sonra test ediliyor galiba FDAdaki yazılara bakarsak
![]()