Protein Tozu , Bcaa , Kreatine , Glutamine , Arginine beraber nasil kullanilmalidir ?

Merhaba arkadaslar sorumdada acik oldugu gibi Protein tozu , Bcaa , Kreatine , Glutamine , Arginine beraber nasil kullanilmalidir ?

Protein Tozu
MuscleTech Nitro Tech Power

BCAA
BSN DNA Series BCAA

CREATINE
BSN DNA Series Creatine 216 Gr (1 adet)

ARGININE
Ultimate Arginine Ornithine Lysine 750Mg 100 Kapsül (100 KAPSUL)

GLUATIMINE
BSN DNA Series Glutamine 309 Gr (1 adet)

URUNLERIM BUNLARDIR HEPSINI BIR ARADA NASIL KULLANMALIYIM ?

Benim dusuncem antreman sonrasi protein tozu creatine ve bcaa bir shakerda su koy karistir ic . arginine ve gluatimne de yatmadan once sizin dusunceniz nedir ?

Valla bu konuda forumda da yeterli bilgi yok aslında. Ayrı ayrı kullanım şekilleri anlatılıyor ama toplu halde biri anlatırsa süper olur. Ben şu şekilde kullanıyorum.
- Creatin : Antremandan 30 dk önce
- BCAA : Antreman esnasında
-Portein Tozu ve Glutamin : Antreman sonrasında

acikcasi bende hic rastlamadim toplu halde ayri ayri bu urunleri kullandim ama toplu kullanim hakkinda kesin bir bilgi almak istiyorum eger bulamazsamda acikcasi bende su sekilde kullanacagim

Creatine ve bcaa toz antreman sonrasi bazen creatine antreman onceside olabilir o anki ruh halime bagli acikcasi
glutamin ve arginine yatarken

bcaa kreatin arjinin idman öncesi idman sonrası protein yatmadan önce glutamin olabilir.
yada idman sonrası glutamin ve protein tozu karıştırıp içilebilir bence.

Benim 2 shake'im vardır.Brinde casein ve whey protein tozu diğerinde bcaa ve kreatin vardır.Antremandan 5-10 dakika önce almaya başlarım.Antreman sürerken ara ara her ikisinden de yudum yudum alırım.Antreman bittiğinde de kalan son parçayı tüketirim.
Herkesin tarzı farklı yani:)
Hangi yöntem en doğrusu, bu ancak bilimsel testlerle ortaya çıkabilir.Ama glutamin yatmadan önce olursa daha iyi olur.Fakat glutamin den istenen faydayı almak için, yüksek doz ve uzun süreli kullanım gerekir.1-2 gramla pek bir şey olmaz

Suna karar verdim antreman oncesi kreatin meyve suyu ile , antreman esnasinda bcaa meyve suyu ile birlikte , antreman sonrasi protein tozu ve gluatimine , yatmadan oncede arginin ve gluatimine

Back
Yukarı