protein tozu önerileri(gainer ile birlikte kullanacağım)

merhaba foruma yeni üye oldum doğrusunu söylemek gerekirse 9 aydır forumu takip ediyorum birçok şey öğrendim.9 aydır fitness yapıyorum ve bu süre içerisinde sadece gainer kullandım 3 kez.
ölçü değişimim:
başlangıç:
boy:178 cm
kilo:53
kol:25 cm
omuz:97
göğüs:87
şimdi:
boy:178
kilo:63
kol:32cm
omuz:112 cm
göğüs:95-100 arası

açıkçası iskelet gibi bir vüücuda sahiptim.beforeafter olayını bilmediğim için hiç foto çekmedim spordan önce.toplam 10 kilo aldım 9 ayda.iki hafta önce nutrade weight gainer aldım bunu kullanıyorum.beslenmeme dikkat ediyorum günde 3500+ kalori almaya dikkat eediyorum.bu gainer ile birlikte protein tozu kullanmayı düşünüyorum ve siz tecrübeli abilerime sormak istedim.musclemeds carnivor öneriyorlar siz ne dersiniz benim için hangisi uygun olabilir.özellikle kollarda sıkıntı var hacim almıyorlar 4 aydır falan aynı ölçüde.ayrıca gelişimimi de yorumlarsanız mutlu olurum

dostum bende senin gibiydim bende 4 paket gainer kullandım , protein tozuda kullandım kullanıyorum cebine göre hareket et fazla açılma .Yani uygun bir protein tozu al.

bana hangisini onerirsin ya musclemeds falan cok övduler de

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sende yenisin o dediğin benim bildiğim kadarıyla biraz pahalı idi bana kalsa uygun bişi alırım üzerine kreatin yada amino eklerim veya kreatin+protein+amino ile daha güzel yol katedilebilir ama tercih senin tabisi.

sende yenisin o dediğin benim bildiğim kadarıyla biraz pahalı idi bana kalsa uygun bişi alırım üzerine kreatin yada amino eklerim veya kreatin+protein+amino ile daha güzel yol katedilebilir ama tercih senin tabisi.
eyvallah kardeşim teşekkür ederim yardimci oldun :)

eyvallah kardeşim teşekkür ederim yardimci oldun :)

önemli değil , kreatinde hacim aldırır unutma sadece iyi bi araştır ona göre alırsın markada pek fark etmiyor ucuz al :) Aminoada gaspari 8000 kullanıyorum fiyat bakımından ucuz aklında olsun .

önemli değil , kreatinde hacim aldırır unutma sadece iyi bi araştır ona göre alırsın markada pek fark etmiyor ucuz al :) Aminoada gaspari 8000 kullanıyorum fiyat bakımından ucuz aklında olsun .
gaspari arkadaşım kullanıyor evet fiyati uygun bende oyle yapayim o zaman. kreatin enerji veriyor diye biliyorum spordan once

gaspari arkadaşım kullanıyor evet fiyati uygun bende oyle yapayim o zaman. kreatin enerji veriyor diye biliyorum spordan once

evet spordan önce 5 gram alırsın hem büyümeni sağlar hemide enerji , genelde iyi kampanya yapan yer ne osante birleşik yaz birde pro tein 7 bakabilirsin. BESİN destek de var :) boşuna kazıklanma

evet spordan önce 5 gram alırsın hem büyümeni sağlar hemide enerji , genelde iyi kampanya yapan yer ne osante birleşik yaz birde pro tein 7 bakabilirsin. BESİN destek de var :) boşuna kazıklanma
biraz arastirayim ya bu siteleri biliyorum zaten piyasanin biraz altında satiliyor buralarda

biraz arastirayim ya bu siteleri biliyorum zaten piyasanin biraz altında satiliyor buralarda

Aynen öle gaspariye 80 den fazla verme kreatinler ******de ucuz onada 40 dan fazla verme . n11 de takip et kupon felan oluyor bazen acayip indirimli alıyorsun biz bu ay ultimate prostarı 164 tl getirdk ordan :D

Aynen öle gaspariye 80 den fazla verme kreatinler ******de ucuz onada 40 dan fazla verme . n11 de takip et kupon felan oluyor bazen acayip indirimli alıyorsun biz bu ay ultimate prostarı 164 tl getirdk ordan :D
dostum sen bu işin kurdu olmuşsun valla :))

Back
Yukarı