Protein Kullanım Önerisi

Selamlar yaşım 17 kilo 69.2 Hardline whey 3matrix aldım 2 gündür kullanıyorum spora 6 aydır gidiyorum proteini ben sabah kalktığımda ve sadece spordan sonra alıyorum doğru mu yapıyorum yanlış mı bilemedim yardım ederseniz sevinirim.

Aldığın yerde yazıyor zaten. Ha şunu da söyliyim. Onun içinde kreatin var. Her öğun 3er gr alıyorsun. Günde 2 öğün alıyorsun. Her gün spora gidiyorsan 1 ay kullan 1 hafta ara ver. Onun dışında doğru alıyorsun. Sabah aç karnına ve spordan sonra.
Bazıları spor günleri spordan önce ve sonra alıyor birde spora gitmediğim günler nasıl almalıyım ?

Spora gitmediğin günler alma. Kreatin var dedim ya. Spora gitmediğin günlerde güzel beslenmeye çalış. Yine protein iceren şeylerle beslen. Spora gittigin günler. Sade spordan sonra alabilirsin. Sabah düzgün kahvalti yapmiyorsan sabahta alabilirsin. Içtigin protein tozu böyle icince hemen kas yapan bir sey degil. Normal etin sıvi hali gibi düsun. Daha hızlı kana karışıyor hepsi bu. Iyi besleniyorsan toz almana da gerek yok

Spora gitmediğin günler alma. Kreatin var dedim ya. Spora gitmediğin günlerde güzel beslenmeye çalış. Yine protein iceren şeylerle beslen. Spora gittigin günler. Sade spordan sonra alabilirsin. Sabah düzgün kahvalti yapmiyorsan sabahta alabilirsin. Içtigin protein tozu böyle icince hemen kas yapan bir sey degil. Normal etin sıvi hali gibi düsun. Daha hızlı kana karışıyor hepsi bu. Iyi besleniyorsan toz almana da gerek yok
Malasef iyi beslenemiyorum ben spora gitmediğim günler 1 kez sabah alıyordum artık onuda almam sadece spor günleri alırım.

bulk şişmek ve kas yapmak kabaca :))
Bult ne oluyor ya saçma sapan konuşma. Geçen de bi konuda denk gelmiştin. Hocam definasyonda hangi proteini öneriyorsunuz?
bulk şişmek ve kas yapmak kabaca definasyon için Isopure Zero Carb Whey öneriyorum spordan sonra bir ölçek spordan önce bcaa xtend bir ölçek..

Tamam protein cokta. 50 porsiyon. Ayrıca 44 gr alıyorsun 1 porsiyonda. Ondan protein fazla. Günde 3 kere alırsan 9 gr kreatin. Her gün kullanımda sıkıntı olur ara vermeniz gerekiyor. Bu taraflarını da düşünün

Back
Yukarı