Piyasadaki en mantıklı pre- workout ?

Trueno

Üye
Arkadaşlar merhaba,
Bu aralar baya sert idman yaptığımdan dolayı antrenmanların sonunu getirmekte güçlük çekiyorum antrenman sonrası yorgunluğu da cabası. Bunun için pre-workout kullanmaya karar verdim. Daha önce Hardline Nox2 kullanmıştım şimdi başka bir ürüne geçmek istiyorum. Antrenman esansında güzel enerji verip pump hissini maksimuma çıkarabilecek bir ürün arayışındayım ve sizlerin tavsiyelerini bekliyorum.

Araştırmalarım sonucu Fa Nutrition Xtreme Napalm Pre - Contest adlı ürünü aldım. Ürün gerçekten muazzam eskiden bacak antrenmanlarını sonunu zor getirirken şimdi bir bacak antrenmanı daha çıkarabilecek duruma geldim. Ürün tam kıvamında bir karıncalanma hissi veriyor ve pump etkiside gayet güzel benim gibi arayış içerisinde olan arkadaşlara duyurulur.

Araştırmalarım sonucu Fa Nutrition Xtreme Napalm Pre - Contest adlı ürünü aldım. Ürün gerçekten muazzam eskiden bacak antrenmanlarını sonunu zor getirirken şimdi bir bacak antrenmanı daha çıkarabilecek duruma geldim. Ürün tam kıvamında bir karıncalanma hissi veriyor ve pump etkiside gayet güzel benim gibi arayış içerisinde olan arkadaşlara duyurulur.
supplementler.com'da baktım 174 tl sizce almaya değermi nerden aldınız? bazen bacak ve omuzu birlikte yapmak istiyorum ama gerçekten zorluyor sizce almalımıyım?

tek preworkoutum bismillah ama helva ve kahvede beni baya dinç hale getiriyor piyasadaki preworkout ya da herhangi bir supplementi hiç kullanmadım ama maddi durumunuz iyi değilse helva ve kahvede işe yarıor

supplementler.com'da baktım 174 tl sizce almaya değermi nerden aldınız? bazen bacak ve omuzu birlikte yapmak istiyorum ama gerçekten zorluyor sizce almalımıyım?
Mağaza ismi vermek bildiğim kadarıyla yasak ama bilindik mağazalardan alırsanız sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Dediğim gibi etkisi gerçekten güzel bende bacak ve omuzu beraber yapamıyordum şuan çok rahat çıkıyor antrenman hatta antrenman sonunda ki yorgunluk hissi de minimum düzeyde. Ben 189 TL ye aldım içinden yaklaşık 88 servis civarı çıkıyor.[DOUBLEPOST=1517258061][/DOUBLEPOST]
tek preworkoutum bismillah ama helva ve kahvede beni baya dinç hale getiriyor piyasadaki preworkout ya da herhangi bir supplementi hiç kullanmadım ama maddi durumunuz iyi değilse helva ve kahvede işe yarıor
Her işin başı besmele tabi ki. Helva hiç denemedim ama kahve gerçekten etkili pre- workout bu etkiyi bir iki tık yukarı çıkartıyor.

Son düzenleme:
supplementler.com zaten buranın admini
https://www.bodyforumtr.com/members/supplementler-com.8389/

bilgilendirme için teşekkür ederim şuan pre workoutsız kaldığım günlerde 2 tatlı kaşığı siyah kahve alıyorum pre workoutu aldıktan sonra sizce kahve almalımıyım yoksa almasam da olurmu?

Üründe servis başına 200 mg kafein mevcut. Kafein uzun süre kullanımda vücut tarafında alışılan bir madde . Örneğin 1 hafta 200 mg kafein aldınız , vücut alınan bu kafeine alışıyor ve vücudu tekrar uyarmak için artık 250 mg kafein almanız gerekiyor . Bu demek oluyor ki üründen maksimum verim alabilmek için gün içerisinde kafeinli( çay kahve vb... ) ürünlerin alımını azaltmanız gerekirse hiç almamanız gerekiyor. Ürünle birlikte başka bir uyarıcı ( kafein içeren ) madde almamanızı öneririm.

TNT markasının ürününü Türkiyeye girmeden önce deneme fırsatım olmuştu ve 1 ölçeğinden çok iyi verim almıştım bir araştırmanızı öneririm

Merhaba arkadaşlar.
PRE-WORKOUT SUPPLEMENT alacam.ama kesin karar veremiyorum.
Bu ürünlerin hangisini alsam daha iyi?hangisini önerıyorsunuz?
1. GAT SPORT NITRAFLEX
2. SG LABZ SKULL CRUSHER
3. MUSCLETECH PRO SERIES NEUROCORE
4. MUSCLEPHARM VASOSPORT
teşekkür ederim

Ben kendime çok uzun süreli bir pw hazırladım hala onu kullanıyorum , beta alanin arjinin bca citrüline ve thermonatör minimum 70 servis olucak ürünlerin ömrü , maliyeti tam emin değilim Ama 250 TL’yi aşmaz 220 250 arasına denk geliyordur, özür dileyerek güncelliyorum , arjininle citrülini ayrı yerden almışım, citrüline zaten 300 servis beta alanin 100 servis extradan 350 400 TL civarıdır maliyeti :D

Son düzenleme:
bugüne kadar 2 tane farklı pre-work kullandım birisi musclepharm assault black ve .50 calibre. ikisi de çok başarılı ürünlerdi.

kesinlikle!! Ben şu ara hurma ve kahve yapıyorum o da efsane

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ürün olarakda bsn xpolede edge ve predatörü kullandım, bsn düşük bütçeli ve light bir ürün ama fiyatına göre etki 5/5 diyebilirim, hafif gibi duruyor ama yeterli olabilecek bir ürün, big joy predator da bi tık daha etkili içerik olarakta zengin ama fiyatı 169 civarıydı sanırım, denenebilir

Back
Yukarı