piskolojim bozuluyor!!!!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mucki
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mucki

Üye
2 aya yakındır vg yapıyorum.tvinlap protein tozuda kullanıyorum.2 aydır çalışmama rağmen .göhüs kaslarım hala yok gibi .göhüslerime ağırlık alamıyorum.bench_Openc press te 30 kilo da bile 3.sette çok aşırı zorlanıyorum.artık morallerim sıfır ..hacim de yok içe dogru gohsum buda benı cok üzüyo.lütfen bana göhüsleri en hızlı gelıstırmenın yolunu soyleyin.

19 yaş
1.83 boy
85 kilo (yağ oranı biraz fazla)

2 ayda olacağını sanmıyorum. Benimde 2 ay oldu göğüslerimde kas yok. En az bi 6 ay geçmeli diye düşünüyorum. Bench press 10+10 yapıyorum beni zorluyor ama 4 seti tamamlıyorum üst göğüs press ise ancak yardımla 10+10 yapabiliyorum en çok o zorluyor. Yani normaldir tabiki zorlicak.

öncelikle
göhüs = göğüs
penc : bench press

başlayalı 2 ay olmuş , 2 ay için beklentin neydi acaba ne olacak sanıyordun?
1 ay kadarı ısınma olarak geçer zaten
kaldı ki yeni baslamıs birisi 3-4 ay kendi bünyesini zorlamadan maksimum beslenme disiplinine oturmadan
protein tozu da dahil olmak üzere hiçbir supplement alınmaması her zaman en çok tavsiye edilen öğütlerden birisidir.

önce bu durumun üzerine git twinlab protein alabiliyorsan demekki beslenecek maddi gücünde vardır siteden beslenme bölümünden uygun beslenme bul kendine kolaya kacma

antreman ve güc icin ise
doğru beslenirsen zinde ve daha kuvetli hissedeceksin
ancak 4 set yaptığın press hareketlerinin sonunda ağırlık iyice arttır ve hocandan yardım iste varsın güme gitsin bel ver sallan anır ıkın ama vücudun ağırlığı tanısın
zorla kendini

öncelikle bilgileriniz için tşşkr ederim.yazdıklarım dan da anlayacağınız üzere bu işe yeni başladım bazı terimlerde hata yapmış olabilirm duhduhduh

8 ayda hareketlenme başlar göğüs kasında.1 sene içindede çıkar iyi çalışırsan ve çok iyi beslenirsen.

Benim 5 ay oldu Hala Hacimlenme yok.Ama görülür düzeyde gelişme var.Eskiden çok yağlı ve sarkıktı.
Anladığım kadarı ile pashacan ında Dediği gibi çok aceleniz var 2ayda supplement:)ilginç
Göğüs kası geliştirmesi en zor kas guruplarındandır.Uzun zaman ister.Öyle kolay olsaydı herkezde olurdu zaten.Göğüsünün haciminden tam anlamı ile memnun kaç kişi var cidden merak ediyorum.

ben vgyi 4 aydır yapıyorum benimde öyleydi 3. aya kadar göğüs 0 dı göğüsümde sıkıcak bi kas yoktu sonradan bi anca hacimlenmeye başladı azcık sabret

sen istedikten sora hersey olurda bide hep bakma göğüs kaslrına utanırlar ondan gelişmezler bırak ayda 1 bak hergün yoklama istediin gibi biri olmak seniin elinde

biraz da vucut yapına baglı bende ilk 6 ay çok hızlı gelişim göstermişti sonra durdu gibi oldu hala devam ediyorum bazılarında da belirli bir süreden sonra sonra gelişim gosteriyor

2 ay cok calismissin kardesim ya ondandir. Ya kardesim 2aydan ne bekliyorsun gorende 2sene calistim der gibi.Biraz zaman gecsin bu spor sabir ister zaman ister .

öle diosunda ben de banch press yapamıorum 1 yıldır rahat idmn atıorum beslenmem güzl vücutda iyi gögste toplamda 75 kiloyla 8 tekrardan fazla çıkaramorum ama koldur omuzdur oyun oynuorum leg pressi son yaptıgımda 240 kiloyu yedire yedire yaptım zorlanmamştm neden bi türlü banchi arttıramadğmı takmıştım araştırdıktan sonra boyla ilgili olablceğni örendm işin tuhafı dambılla yapınca daha agır kiloyla girebiliorum

Yaza kadar vucut toplar mı ? İlla toplar ama senin vucutun ne kadar toplar bilemeyiz. Yani tamamen senin vucut tipine, metebolizmana, genetiğine, beslenmene, dinlenmene,çalışmana bunlara bağlı. Yağlı bir vucut yapın varsa önce vucut yağ ölçümü yaptırmanı tavsiye ederim. Kendine hedefler koy ama bu hedefler abartı olmasın misal yazın 8 baklavayı da çıkaracağım bu abes kaçar. Yani vucutum daha fit olacak kolumdan şu kadar cm alacağım gibi hedefler koyabilirsin.

Back
Yukarı