Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
MERHABA ARKADASLAR BU 3 U ARASINDA KALDIM. OPTIMUM VE HARDLIENIN PROTEIN ORANI AYNI AMA BCAA ORANI AZ OPTIMUMUN BU YUZDEN CEKINCELIGIM. Ama kalite olarakta optimum kaliteli hardline'i bilmiyorum.BSN Syntha-6 ise icindeki 6 farkli proteinden dolayi beni cezbediyo sizce hangisini secmeliyim ?
Bence optimum 71 servis bcca oranı 5.5 kötü değil 4 g glutamin de var. Ben de şimdi optimumda bsn 6 var antrenmandan önce bsn 6 yi kullanıyorum antrenman sonrada optimum u kullaniyom.
Yeni basladiysan bsn kullan. Beslenmendeki protein aciklarini kapatirsin. Daha sonra optimum kullan.zaten bsn'nin servis sayisi az. Hardline bende sivilce yapti. Kaliteli bir whey oldugunu dusunmuyorum.
Yeni basladiysan bsn kullan. Beslenmendeki protein aciklarini kapatirsin. Daha sonra optimum kullan.zaten bsn'nin servis sayisi az. Hardline bende sivilce yapti. Kaliteli bir whey oldugunu dusunmuyorum.
Markaya fazla takılma bizde gold almayı düşünüyorduk arkadaşlarla daha sonradan ultimate nutrition prostar aldık hem servis sayısı hemde içeriği ile gayet güzel