omuz bölgesi geride kalıyor düşünceleriniz (resimli)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar porgramım ıyı su an memnunum omuz bolgesı antremanlarını agır kılolarla da yapmıyorum omuz antremanı bı hafda tek bı hafda 2 olarak tek gelıyor.toplamda 5-6 ommuz hareketı yapıyorum omuz enıne genıs ama kenarlara dogru acılmadı.

ılk enseden kaldırış yapıyorum barla
sona omuz yana açış
sona asker press
sona omuz one kaldırış dambıllarla
ve en son çeneye çekiş
ve bazen kafama gore bır hareket daha eklıyorum son olarak...

harktlerı ıng ısımlerıyle yazmadım herkz anlasın dıe muhtemeln tukce ısımlerıde bole dıl :D

Eklentiler

• 36008_408230338770_557413770_4232925_6171729_n.jpg
    36008_408230338770_557413770_4232925_6171729_n.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 458
  • 36648_408148033770_557413770_4230402_6817_n.jpg
    36648_408148033770_557413770_4230402_6817_n.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 445
her gün onlarca konu kilitleniyor kuralları okuyun diye. Kafanıza göre konu açıyorsunuz. Çok mu zor okumak sabit konuları anlamıyorum. Ciddi anlamda yönetime hak vermeye başladım. Beni bile sinir etmeye başladı

forumda omuz geliştirmeyle ilgili konular ve videolar var. onları incelersen nerede hata yaptığını kolaylıkla bulabilirsin.

her gün onlarca konu kilitleniyor kuralları okuyun diye. Kafanıza göre konu açıyorsunuz. Çok mu zor okumak sabit konuları anlamıyorum. Ciddi anlamda yönetime hak vermeye başladım. Beni bile sinir etmeye başladı

arkadaş su an bakdım burda buna benzer en az 50 konu var.eger yıne de yanlıslık yapıldıgını dusunuyorsan bunu ınsan gıbı soylersın.buraya bınlerce yenı uye gelıo herkezın kuralları bılerek bısıler yapmasını bekleyemessın elbette hata yapan olucak ve oda uyarılcak..eğer sınır oluyorsan konuma gırmessın hatta sıteye gırmessın kafana gore takılırsın ben senı zorla konuma davet etmedım.salıcakla

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:09 ----------

forumda omuz geliştirmeyle ilgili konular ve videolar var. onları incelersen nerede hata yaptığını kolaylıkla bulabilirsin.

teşekkur ederım gordum sımdı otarafa gecıyorum ;););)duh

Böyle bir konudan sonra senden gelecek cevap ancak bu kadar seviyesiz olabilirdi.

Ne siteye ne de konuya girip yorum yazıp yazmamam senin haddine değil.

Türkçene de hayran kaldım. Kuralları bu konudan ötürü de okumalısın.

Sağlıcakla...

arkadaş su an bakdım burda buna benzer en az 50 konu var.eger yıne de yanlıslık yapıldıgını dusunuyorsan bunu ınsan gıbı soylersın.buraya bınlerce yenı uye gelıo herkezın kuralları bılerek bısıler yapmasını bekleyemessın elbette hata yapan olucak ve oda uyarılcak..eğer sınır oluyorsan konuma gırmessın hatta sıteye gırmessın kafana gore takılırsın ben senı zorla konuma davet etmedım.salıcakla

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:09 ----------

teşekkur ederım gordum sımdı otarafa gecıyorum ;););)duh

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir.

- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı