Nereden başlayacagımı bilmiyorum

MT123

Üye
Herkese merhaba 15 yaşında 173 boyunda 65 kg agırlıgında bir gencim cardio yapa yapa 90 lı kilolardan 65 e kadar düştüm artık fit sayılırım hatta fitim ama kas kütle oluşturmak hacimlenmek istiyorum şimdide salona yazılmak istiyorum ama şuan maddi olarak o yok evde geliştirmek istiyorum şınav çeke çeke biraz gögüs ve kol oldu ama diğer taraflar eksik bana bir evde çalışma programı gerek ve beslenme programıda nekadar nasıl yiyecegimi bilmiyorum çok mu az mı bana yardım ederseniz sevinirim..

Sabah 150-200 gr arasi yulaf 350 gr süt ve 1 olcek whey aatiyorum whey yoksa bal at tatlandirmak icin bilendirdanda gecir rahat geciyo bogazdan onun disinda 250-300 gr bulgur veya pirinc 30 gr yağda yapiyorum gun icinde bolerek yiyorum yaninda ayran iciyorum onun disinda çavdar ekmegine fistik ezmesi suruyorum veya fistik yiyorum spor once muz spor sonrasida kepek ekmek arasi light kaşar koyuyorum 3500 oluyo

Senin iciin sanirim 2700 kalori felan yeterli olur

şey korkusu var cok yiyip antrenman yetmezse diye korkuyorum cok yiyip gelişim saglayamam diye o yüzden teredütteyim ama yapıcam neyse teşekürler tekrardan

şey korkusu var cok yiyip antrenman yetmezse diye korkuyorum cok yiyip gelişim saglayamam diye o yüzden teredütteyim ama yapıcam neyse teşekürler tekrardan
Kilonu ve yağını kontrol et aynaya bak çok yağlandiğini hissediyosan kıs yemeğinden ama hemen yağlandım diye korkma en başlarda oyle geliyo insana

Bende sendenim aslinda 6 ay once gunde 45-50 dk kardiyo yapiyodum 6 aydir ise giderken yurumem disinda bisey yapmadim agirlik antremani + guzel beslenmeyle sknti olmuyo.yinede yapmak istersen yap 15 dk felan

Back
Yukarı