muratcan.biceps
Üye
etki sormayacagım.protein tozundan ne etki görebiliriz ki
bu kadar yorumdan sonra bana alıp denemek kalıyor ama sevgili hakan sen tr den ürün alan adam değilsin ki
2. sorum için ne diyorsun?

******u öveyim derken çok abes bir örnek vermişsiniz. Markanın kendi resmi siteleri tavan fiyat koyar o normaldir. Alışveriş yaparken fiyatlarını nasıl araştırıyorsak, amerikalılarda araştırıyorlar emin olun.
Türkiye hariç hemen hemen heryere gönderen bodybuilding.com'da 5 Lbs indirimsiz 52$, 10lbs 99$ = 170 tl türkiyede 5 lbs 170 tl.
http://www.bodybuilding.com/store/opt/whey.html
Bu fahiş fiyatların nedeni ****** değil. Türkiyenin..
etki sormayacagım.protein tozundan ne etki görebiliriz kibu kadar yorumdan sonra bana alıp denemek kalıyor ama sevgili hakan sen tr den ürün alan adam değilsin ki
2. sorum için ne diyorsun?
Aynen benim ilk mesajda anlattıklarımı anlatmışsın
Muscletech kötü bir marka değil ama kullanışlılık anlamında Optimumdan kesinlikle çok geride kalıyor..
Şuan elimde 1 kg nitrotech çilekli 1 kg de gaspari myofsion vanilya kaldı bunları nasıl bitirrim diye düşünüyorum.. İnanılmaz köpürüyorlar ve tadları çok ağır..
abi siz nasıl karıştırıyosunuz anlamadım bende nitrotech in çikolatalısı var çok iyi karışıyo üstünde 1 milim kopuk olmuyo siz ölumune karıştırıyosunuz heralde çokta iyi karışıyo benimki topaklanma olmuyo sen dmeişsin 300 ml köpük...şaşııyorum vallahi
evet herkese teşekkürler ve sevgili hakan nitrom bitince On alıp deneyeceğim hadi hayırlısı![]()
Dostum NİTRO TECH farklı bir ürün whey protein farklı bir ürün spor sonrası nitro kullanıyorsan belki sadece whey proteinde nitrodan aldığın etkiyi alamayabilirsin nitronun içeriği çok kapsamlı
Muratcan bazı sorularını cevaplıyım,
İçinde hep protein demişsin, başka yerde ölçeğinde 9 gr karbonhidrat olan myfusion önermişsin. Protein çok daha pahalı k.hidrata göre bunu söylemeye gerek yok. Kilosuna kimse 75tl verip k.hidrat almak ister mi?. K.hidrat istersen, içine süt, muz, meyve suyu, maltodekstrin hatta sofra şekeri, bal gibi ekleyebilirsin damak zevkine göre, çok daha ucuza gelir, ve kutun çabuk bitmez.
Diğer taraftan bodybuilding com sitesinde kullanıcılardan 5857 kişi yüz üzerinden 91 not vermiş, amazon sitesinde 1667 kişi 5 üzerinden 4,5 vermiş, bu rakamlar istatistiki olarak müşteri memnuniyetini fazlasıyla kanıtlıyor, bu yönden bu ürüne karşı söylenecek bir şey yok.
Bu ürün İrlanda da üretiliyor, ON nin kendi fabrikasında, ve Avrupa yasalarına göre üretiliyor, bizde fazla gümrük vergisi vermemek için Avrupadan direkt ithal ediyoruz, yüzde 8 kdv koyup satıyoruz, kdv oranı türkiyede çok düşük olmasına rağmen en az yüzde elli fazla ödüyoruz, bu da distribütörün cebine gidiyor, emin olun. Ben Romanyada alıyordum, 35 euroya, aynı ürünü, burada kargo dahil en son 140 a almıştım hediyeli havale ile. Yine de çok pahalı, distribütör direkt son kullanıcıya sattığını düşünürsek.
bsn syntha-6,bsn true-mass ,gaspari-myofusion gibi ürünlerdeki kihidrat kana çabuk karışan cinsten, yani sadece antremandan sonra kullanımı uygun, ama yağsız kas inşa etmek istersen, tabi bünyen müsait ettiği ölçülerde, kana daha yavaş karışan, düşük glisemik indeksli , insulini zıplatmayan, yavaş k.hidratları gün içinde dengeli ama küçük porsiyonlarda tüketmeni tavsiye ederim.
Muratcan nasil karsilastiracagini merak ediyorum dogrusu, o kadar supplement kullanirken ayrica bir suru degisken faktor varken iki proteini ancak tad, kopuk gibi duyusal ogeler ile karsilastirabilirsin diye dusunuyorum.
Mucletech nitrosunda 2 haftada 4 kg kas gibi saçmalıklar yazıyordu bu saçmalıkları en iyi baba steroid kürü yapıp bunu kullanırsnız olur diye sessiz düşünüyorlar bence yani şişirme ama kaliteli ürünleri var