Ne yapmalıyım ? ( Fotoğraflara bakarak ) yardımlarınızı bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam

Ölçülerim

Boy:1.75 cm
Kilo:68
Göbek ( En):89
Göğüs:91

Vücudumun şekilsizliği artık rahatsız vermeye başladı 1 haftadır evde antremanlara başladım forumdan okuduklarımla ama sizin görüşleriniz daha önemli olduğundan konu açtım..Fotoğraflarımı koyuyorum. 2sn ayırarak bana uygun bir program vermenizi rica ederim.İyi forumlar

Fotoğraflar

resim004yl.jpg

resim004yl.jpg

resim007va.jpg

bench_O :(

kekeme14 uyarıldığın ve başlıkların kilitlendiği halde neden aynı başlığı 3. kez açıyorsun?
Lütfen kendine ve forumu kullanan diğer kullanıcılara bu hareketlerinle hakaret etme.

2 dakikada program isteyeceğine sen 2 dakikanı ayırıp forumda arama yapsan yeni başlayanlar için 3 aylık programın en ince detayına varıncaya kadar verildiğini göreceksin.
3 aylık programda sana fazlasıyla yeter.daha fazla devam edeceğinide sanmıyorum zaten.

burada hiç kimse birisi bizden program istese de yazsak diye bulunmuyor.sanki sizin için hazır bekleniyormuş gibi bir havanız var.
öncelikle forumu araştırmanızı öneriyorum.ondan sonra aklınıza takılan soruları burada sorabilirsiniz..

üye aynı kuralı 3 kere ihlal ettiği için iki hafta süre ile banlanmıştır.Tekrarı halinde süresiz uzaklaştırılacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı