hsd dedi:saydam ben seni herkesden kıskanıyorum senin sadece bana olmanı istiyorum senin için romayıda yakarım, çorumuda beni anlamanı ümit etmekle geçti ömrüm ama nafile olmadı kafaya koydum seni kimse benden alamaz itiraf ediyorum saydam seni uçan kuştan dambellerden hatta barbellerden bench fly dan behind neck press ten bile kıskanıyorum![]()
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:.süpersın hsd koptum inanki...hsd dedi:saydam ben seni herkesden kıskanıyorum senin sadece bana olmanı istiyorum senin için romayıda yakarım, çorumuda beni anlamanı ümit etmekle geçti ömrüm ama nafile olmadı kafaya koydum seni kimse benden alamaz itiraf ediyorum saydam seni uçan kuştan dambellerden hatta barbellerden bench fly dan behind neck press ten bile kıskanıyorum![]()
bence senin odurumundakı olay kıskanclık olmuyor ki kısıyosun laf atana bence sonucta demişsinki eşime güvenım sonsuz bu cok onemlı bence,ama ne biliyim ben cok goruyorum cevremde millet kız arkadasının hiç erkek arkadası olmasın istiyolar sebepte ben kıskancım oluyor bu kadar bana cok sacma geliyor anlaşabilecegi konusabilecegi arkadasları mutlaka olmalıdır ben bu acıdan baktıgım için oyle bi yorum getirdim arkadasım ne biliyim boyle cok kavglar ettik biz kız arkaımla niye kızla konustun diye bu kadar sacma bi şey olmaz ki ben yanlış bi şey yapsamda kaybeden ben kazanan o olur ki hiç üzülmemesi gerekir...extensor dedi:cango demişsin ki kıskançlık insanın kendine güvensizliğindenkaynaklanır bu cümleyi çok duyar oldum ne demek istiyorsun daha iyi açabilirmisin
ayrıca eşime kendime güvendiğimden daha fazla güveniyorum zaten benden başka tek bir erkek arkadaşı bile olmaması benden başka hiçbir erkekle diyoloğu olmaması böyle bir durum yaratmıyor ama kıskançlık insanın doğasında var o hiç birşey yapmadığı halde gidipte ona laf atıyorlar bende kıskançlıktan yerimde duramıyorum şimdi bunun güvensizlikle ne alakası var
cango1983 dedi:bence senin odurumundakı olay kıskanclık olmuyor ki kısıyosun laf atana bence sonucta demişsinki eşime güvenım sonsuz bu cok onemlı bence,ama ne biliyim ben cok goruyorum cevremde millet kız arkadasının hiç erkek arkadası olmasın istiyolar sebepte ben kıskancım oluyor bu kadar bana cok sacma geliyor anlaşabilecegi konusabilecegi arkadasları mutlaka olmalıdır ben bu acıdan baktıgım için oyle bi yorum getirdim arkadasım ne biliyim boyle cok kavglar ettik biz kız arkaımla niye kızla konustun diye bu kadar sacma bi şey olmaz ki ben yanlış bi şey yapsamda kaybeden ben kazanan o olur ki hiç üzülmemesi gerekir...extensor dedi:cango demişsin ki kıskançlık insanın kendine güvensizliğindenkaynaklanır bu cümleyi çok duyar oldum ne demek istiyorsun daha iyi açabilirmisin
ayrıca eşime kendime güvendiğimden daha fazla güveniyorum zaten benden başka tek bir erkek arkadaşı bile olmaması benden başka hiçbir erkekle diyoloğu olmaması böyle bir durum yaratmıyor ama kıskançlık insanın doğasında var o hiç birşey yapmadığı halde gidipte ona laf atıyorlar bende kıskançlıktan yerimde duramıyorum şimdi bunun güvensizlikle ne alakası var
vardır elbette dostum ne insanlar vardır ama sana bu acıları yaşatmayacak insanı bulmalısın o zaten bulduğun zaman kolay kolay senden kopmaz senin onu sevdiğin için kıskandığı anlar ve mutlu olur bundan sıkılıp senden ayrılmaz bence o kız senin sevğine laik olamamış dostum boşvercango1983 dedi:şimdi senın kız ardasının yaotıgı dogru zaten sinan bence en dogrusunu yapıyorkı bu kişilikle alakalı,zamane kızları cok değişti bunu herkes bilir,ama ben kendimi anlatamadım galiba mesela kız arkına ben kıskancım erkeklerin oldugu yerden uzak dur onu giyme oraya gitme dersen o kız senden uzaklasır ve ilişkide huzur kalmaz bu benim naşıma geldi işte.son olarak demişsinkı kızlar sadık demişsin bak arkım erkek aldatınca anlasılır ama kız aldatırsa ruhun bile duymaz bu bi gercek ve canlı ornekleri vardır cevrende mutlaka....