ne önerirsiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kowloon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar merhaba benim yaş 18 , body veya fitness a gitmeyi düşünüyorum.Belki boyum daha uzar diye body ye pek sıcak bakmıyorum ne önerirsiniz?bide fitness a gitsem omuzlar dikleşirmi?cevaplar için sağolun şimdiden..

boy uzamasını istiyorsan bence body yap zaten body yapmak için düzenli sağlıklı beslenmeniz gerekiyor bu da boy uzamasını olumlu yönde etkiliyor.

Furkan,

Kaynağın nedir ? Vücut geliştirmenin boy uzamasına etkisi yoktur.

body boy mu uzatıyormus :S gidin guldurmeyın tam tersi olur

Boy uzamasına çok etki etmeyebilir. Ama gittiğin salonda barfiks demirine asılı kalıp beklemeni öneririm. Boy uzaması için önerildiğini çok duydum. Denemenin zararı olmaz. Ayrıca omuzların dikleşmesinde genetiğin müsade ettikçe çok büyük yararı olacaktır.

gözlerinizde problem mi var acaba? git sadece body yap boyun 15 cm uzar demedim body yapacağın için düzenli besleneceksin bu da boyunu etkiler dedim...

boy uzamasını istiyorsan bence body yap zaten body yapmak için düzenli sağlıklı beslenmeniz gerekiyor bu da boy uzamasını olumlu yönde etkiliyor.

Agırlıklar omurlardaki boşlukları kısaltarak boy uzamasını durduruyor diye biliyordum ben ama..Sen herhalde düzenli beslenme derken süt,yumurta,et gibi protein kalsiyum içeren yiyecekler boy uzamasında etkisi olur demek istedin ?thums:

body yap dememden kasıt zaten boy uzamasını isteyen bir adam omuz çalışır mı? squat yapar mı?ona nazaran cevap verdim.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı