Muscletech Nitrotech Performance 1816 Gr Muscletech Nitrotech Performance 1816 Gr Kullanım

Merhaba
Muscletech Nitrotech Performance 1816 Gr

Bu ürünü sipariş verdim bugün 300ml shaker(Su kabına) su doldurdum 1 ölçek diyor sanırım doğru yaptım kutunun içindeki o kaşığı tam doldurup shaker a boşalttım karıştırdım spor sonrası içtim başka ne zaman içmeliyim?

Sabah kıllanımca ne gibi faydası var ayrıca 49 seans kaç günde biter[DOUBLEPOST=1421256753][/DOUBLEPOST]Sabah kıllanımca ne gibi faydası var ayrıca 49 seans kaç günde biter

Sabah kıllanımca ne gibi faydası var ayrıca 49 seans kaç günde biter[DOUBLEPOST=1421256753][/DOUBLEPOST]Sabah kıllanımca ne gibi faydası var ayrıca 49 seans kaç günde biter
Gece vücut aç kaldığı için sabah hızlıca vücudu proteinle besleyerek kas yıkımını önleyebilirsin ama illa whey kullanman şart değil ben şahsen sabah kalkar kalkmaz whey yerine yumurta tüketiyorum. Ürün 49 ölçekliktir.

49 ölçek işte hergün kullansan 49 günde biter . Onun yerine sabahları kahvaltı yap 2-3 yumurta biraz peynir .Yiyebilirsen bir kase yoğurt ye zaten aynı proteini sağlamış olursun.

Back
Yukarı