Herkese merhaba. Ben 3 senedir genelde yazları ve sınav dönemleri ara vererek bu sporu yapıyorum. Bu yaz 2 ay ara verdim. Şimdi de aradan sonraki 2. ayım bitmek üzere. Bu spora başladığımdan beri sadece 1 kutu qnt whey bitirdim. Onu da haftada sadece 3 gün antrenman sonrası 1 ölçek kullandığım için pek bir faydasını göremedim. Şimdi de nitro tech ve xtend kombinasyonu uygulamaya başlayacağım. Xtendi sadece antrenman sırasında kullanmayı düşünüyorum. Muscletechi de antrenman yapmadığım günler sabah kalkar kalkmaz 1 ölçek , yaptığım günlerde ise antrenman sonrası 1 ölçek , antrenmandan 40 dk kadar önce de 1 ölçek olarak kullanmayı düşünüyorum. Fakat genelde antrenman öncesi yerine sabah almanın daha çok tercih edildiğini okudum. Ama bunun içinde whey dışında kreatin de olduğu için antrenman öncesi almam bana daha çok güç verir gibi geliyor. Sizce on günlerde sabah 1 sonra 1 şeklinde mi almalıyım ? Yoksa önce ve sonra 1er olarak mı almalıyım ? Ya da 3. bir opsiyon olarak sabah yarım , ant. öncesi yarım , hemen sonra da 1 ölçek şeklinde almam daha mı uygun olur ? Şimdiden teşekkürler