Merhaba newton20. Sinirlenmene gerek yok burada bilgisi olan herkes birilerine yardımcı ollmaya çalışıyor. burda anahtar kelime "bilgisi olan" kısa bir araştırmayla bu ürünün Türkiyede satılmadığını gördüm bu sebeple cevap gelmemesi çok normal,çok az insan bu ürünü kullanmıştır, herkes yurt dışından alış veriş yapamıyor. Ben de bu ürünü kullanmayanlardan biriyim hatta ilk defa duyduğumu söyleyebilirim; fakat kısa bir araştırmayla şunlara ulaştım:
MuscleTech ThermoGain 150 Capsules
Description: THERMOGAIN burns calories and stimulates muscle growth at the same time! Be advised that THERMOGAIN is not for everyone and should only be used by serious bodybuilders and athletes. The powerful ingredients found in THERMOGAIN are scientifically shown to increase thermogenesis, build muscle, increase strength, and crank up workout intensity when combined with an intense exercise and nutrition program. The THERMOGAIN formula contains both patented and patent-pending ingredient combinations. ALPHA-GAIN is a blend of ingredients that includes tri-creatine malate and alpha lipoic acid, which efficiently helps drive creatine into your muscles. The ingredients of INCINERATE include green tea extract and caffeine, which helps burn calories. As a dietary supplement, take 3 capsules with an 8 oz. glass of water 3 times daily, approximately 30 to 60 minutes before meals. On days of your workout, take 1 of these servings before the workout. Consume ten 8 oz. glasses of water per day. Read the entire label before use and follow directions. Do not exceed 3 capsules in a 4-hour period and/or 9 capsules in a 24-hour period.
kısaca özetlemek gerekrise ürün şu: kalori yakarken aynı anda kasları uyararak gelişmeye teşvik ediyor. yukarıdaki yazıda benim bold yaptığım bir uyarı var ürünün ileri seviyede ya da çok sıkı antrenman yapan bodyciler ve atletler haricinde kullanılmamasını öneriyor. Ürünün etki etme mantığı şu; metabolizmayı hızlandırarak(burada thermogenesisten kasıt insanın kendine özgü olan iç hareketliliği, yani metabolizma) kas yapımı, güç artışı ve antrenman yoğunluğu sağlamak. İçeriğine bakarsak tri-creatine malate ve lipoic acid le beraber yeşil çay ve kafein ihtiva etmesi bu güç artışı, kalori yakımı ve antrenman motivasyonunu gerçekten sağlayabilecek gibi görünüyor.
kullanım şekli:
sadece diyet amaçlı kullanılıyorsa yemeklerden 30-60 dk önce bir bardak suyla 3 tablet günde 3 defa
çalışma günlerinde antrenmandan önce tek bir servis yani 3 tablet önerilmiş
2 servis arası 4 saatten az olmamalı ve günde 9 tabletin üzerine çıklımaması gerekiyormuş.
iyi çalışmalar.