Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar salondan bu ürünü aldım bana dedilerki 2ölçek spordan 30dk önce kullan dediler optimum golduda spordan sonra 1ölçek kullan dediler bende eyvAllah dedim kutuda 3ölçek=1servis yazıyo ilk sorum bu ikincide bana ordaki satıcı 1ay gider dedi ben hesaplıyorum 1ayda 15gün spora gidiyorum bu durumda 2ay yetmeli üçüncü sorum kutusa protein=13gr karbonhidrat=13gr yazıyo bu toplammı yoksa 1ölçek içinmi yani 3ölçek alınca yaklaşık 50-50 mi oluyo cevaplarsanız sevirim
Merhaba arkadaşım, öncelikle forumda anında cevap alacaksın diye bir kaide yok herkes gördüğü zaman cevaplıyor. Bir de çok karışık sormuşsun, anlaşılmıyor pek. Anladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım. Multipower Staybol için kullanım önerisi şu şekilde:
Başlangıç Seviyesi
1 servisi (30gram / 3 ölçek) 250ml su ile karıştırarak günlük protein ve karbonhidrat ihtiyacınıza göre günde 1-2 defa alınız. Tercihen spordan 45dk önce ya da spordan hemen sonra alınız.
Orta Seviye
1 servisi (30gram / 3 ölçek) 250ml su ile karıştırarak günlük protein ve karbonhidrat ihtiyacınıza göre günde 1-2 defa alınız. Tercihen spordan 45dk önce ya da spordan hemen sonra alınız.
İleri Seviye
1 servisi (30gram / 3 ölçek) 250ml su ile karıştırarak günlük protein ve karbonhidrat ihtiyacınıza göre günde 2-3 defa alınız. Tercihen spordan 45dk önce ya da spordan hemen sonra alınız.