Arkadaşlar dünyanın her yerinde steroidle hazırlanılıyor IFBB yarışmalarına, asıl mesele diüretik kullanımı, Ahmet Hocamız bile çok sıkı doping kontrollü World Games'e dopingli giriyordu, ama çok deneyimli olduğu için ilacın vücuttan atılma süresini hesaplıyor ve sıkıntı yaşamıyormuş, zaten geçen senenin IFBB Amatör Dünya Şampiyonu, bu sene Serdar Aktolga'nın IFBB Loaded Cup'ta mücadele ettiği Polonyalı adama bakınca doping kullanıyor demek az kalır, akıl almaz kalın, patlayacak gibi bir adam, ama ilacı adabına göre kullanıyor, merak etmeyin bizdede gönderilecekler bu şekildeki yarışmacılardır, bilinçsizce diüretik kullanıp kuş gibi avlanacak yarışmacıları göndereceklerini hiç sanmıyorum, güzel bir atılım var vücut geliştirmemizde, bunu riske sokacaklarını hiç sanmıyorum.
Bu arada bence de Hakan Gümüş müthiş bir genetik, duyduğuma göre üst vücudu her zaman muhteşemmiş, özellikle biceps, omuz ve göğüsleri ama şimdi ne mutlu eski zayıf bölgesi bacaklarını da geliştirmiş, dilerim 40 yaşında vücut geliştirmedeki ikinci baharını yaşayacak, insan düşünmeden edemiyor, spora aralar vermese neler yapardı acaba diye.
Bu arada Hakan Hoca'nın boyu 1.70'in altında, belki 1.65, o boyda 80 kilo zaten çok ağır bir siklet, özellikle amatör seviyede, yani ağır siklet nasıl overall olmadı diye çok düşünmemek lazım Kemal, boya kas oranı anlamında heralde yarışmadaki en yüksek kütleli sporcu odur (yarışmayı maalesef takip edemedim, varsayım olarak söylüyorum)