follistatin-344 (peptit)- Myotastin inhibitoru
bir dakika burada bir yanlış anlaşılma var açıklayayım.
keyifci nin bahsettiği mhp nin myo-x adlı supplementi. yani steroid değil. myostatini bir seviye bloke ettiğini iddia ediyor. yabancı forumlarda popüler. ben 1 ay kullandım. öyle aman aman etkisi yok. çok bir şey beklenilecek bir ürün değil reklamlardaki gibi devrim etkisi yapmadı. ama forumlarda okuduğuma göre 4-5 haftadan sonra etkisini gösteriyor maalesef 2.sini temin edemiyorum daha doğrusu bulamıyorum.
martfly ın bahsettiği ise peptidler gerçek myostatin bloke edici. onu almak gerçekten zor peptid olarak yurtdışından özel bir yöntemle getirmek gerekiyor zaten 150 milyona bulmak mümkün değil milyarları gözden çıkarmak lazım.
mhp myo-z zaten amerika da 50-70 dolar arası satılıyor. fda onaylı supplement. buna gerçek myosation bloke edici demek yanlış olur.
gerçek myosatin bloke edici örnek olarak şu sitede var ki onlar da supplement değil zaten:
Myostatin Pro Peptide (ACE-031) - Pro Peptides
bunların fiyatları görüldüğü üzere binlerce doları buluyor ve bunlar gerçekten etkili ama yan etkileri ne belli değil henüz. mhp myo-x bunlara yanaşamaz etki ve yan etki olarak kıyaslamak bile yanlış.