Merhana yen;y;m yardim istiyorum ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba body e başlayalı 2.5 ay oldu şu an artış çok iyi fakat yemek düzenim olmadı için böle kaldı gibi tüm hareketleri biliyorum yapıyorum arkadaşlar amino acid almamı söledir ben ise ilaçlardan çekiniyorum l-carnetine düşünüyrm yağ var göbekte azda olsa enerjiye çevirip yakarmıyım ve ilaç almalımıyım beslenme düzgün deil çünkü yardımlarınızı bekliyorum thums:

beslenmeniz yeterli değilse protein tozu kullanabilirsiniz.. çekinecek birşey yok protein tozu ilaç değil besin desteğidir

cvp verdiğin için teşekkürler protein tozu almasan daha ii olur ztn iri biriyim çabuk kilo alıyom l*carnetine düşünüyorum amino ise bana ağırlık basmam için al dendi benim asıl isteğim kilo arttırıp kas hacmini büyütmek amino bu yüzden istiyorum?

L- carnitinin kendiside bir amino asitttir zaten.. cardio tarzı çalışmalarda kullanırsan yağ yakımı açısından daha çok fayda görürsün..
sıvı olanını tercih et kana daha çabuk karışır.. antreman 15-20dk önce ve hemen bitiminde olmak üzere 2 ölçek.. ölçeğide kapağıdır
2,5 ay amino asit alımı için erken.. beslenmem yetersiz demişsin.. ben yinede protein tozu öneririm..

Son düzenleme:
Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

- yazım diline dikkat ediniz

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı